Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anil-D

Anil-D

Üye
☺ ☺ bendede var hafamı atıyon d

marist

marist

Üye
Neyse banada musade , iyi geceler. :bye2:

Anil-D

Anil-D

Üye
Allah rahatlik versin

Anil-D

Anil-D

Üye
tobe tobe

hikmet366

hikmet366

Üye

paran var ve performans istiyorssan intel. Sadece perofrms istiyosan amd.

1 intel para basıyor performansi ona kalsın

2 amd ucuz performans güzel herşeyiyle

bu yüzden amd %99.99 amd tercıhımdır

Anil-D

Anil-D

Üye
bence ALLAHA KALMIS BİŞEY BU

Uhops

Uhops

Üye

1 intel para basıyor performansi ona kalsın

2 amd ucuz performans güzel herşeyiyle

bu yüzden amd %99.99 amd tercıhımdır

genel olarak intel önde. Amd geride kalmaya başladı bi atak yapması lazım intel haswellli çıkartı. Amd daha bişi yapmadı heralde.

Anil-D

Anil-D

Üye
ben laptoptan memnunum aga

hikmet366

hikmet366

Üye
ya benim anlamadım şu allah bır kötülüğü iyılığı yapcamızı bıle bıle bizi niye yarattı herşeyı bılen allah bizım ne yapcamızı baştan sona kadar bılıyorsa bizi neden cehenlemlık cennetlık olarak ayarlıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
bılemeyız bunu

Uhops

Uhops

Üye
ya benim anlamadım şu allah bır kötülüğü iyılığı yapcamızı bıle bıle bizi niye yarattı herşeyı bılen allah bizım ne yapcamızı baştan sona kadar bılıyorsa bizi neden cehenlemlık cennetlık olarak ayarlıyor

kavram haritası gibi düşün 1 tane seçim diğer her şeyi etkilyecek ve bize akıl vermiş. Her seçimimiz geleceğimizi değiştr heralde.

- - - Eklendi - - -

kavram haritası gibi düşün 1 tane seçim diğer her şeyi etkilyecek ve bize akıl vermiş. Her seçimimiz geleceğimizi değiştr heralde.

Anil-D

Anil-D

Üye
foxu acın super cok seviyom bunu

Uhops

Uhops

Üye
Konuyu 9945 sayfa yapmışsınız 10000e tamamlayın :)

- - - Eklendi - - -

Ne var foxta

hikmet366

hikmet366

Üye

- - - Eklendi - - -

yani allah bunu hangi yolu seçecemızı bilıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt