-efşan
Üye
O da farklı bir tutku olsa gerekYahu seni mi kıracağız olsun
![]()
Eyvallah Kardeşim.

O da farklı bir tutku olsa gerekYahu seni mi kıracağız olsun
![]()

Aleykum selamSelamun Aleyküm, ben geldim.
Anıl. Eleştirmek bana düşmez diyordum ama... Attığım mesajlar sanki sırf mesaj atmış olmak için atılmış gibi duruyor. Mesaj sayısına yönelik ...aynı saniyede
Peki istediğin zaman gelirsin abiPm atman yeter numaranı
Uygulama 3-5 mblık bi şey zaten
Selamun Aleyküm, ben geldim.
İyi bakalım öyle diyorsanyok haşa muhabbet ediyoz şurda

tamam yahu önemliyse de sana, değilse de sanayalanmı soylucem hem rutbe onemli degil benim icin

Forum adım bu ama bununla hitap edilmeye ben alışamadım. Enes desek keşkeİyi geceler TheFenomen. Allah rahatlık versin İnşallah.

gidecektim tam ama buna cevap vermeden gidersem içime dert olurBen bundan sonra araba olarak 2012 model Volkswagen CC Dsg șanzıman 2.0 TSI düşünüyorum, ama 2. El tabi 1. Eli biraz pahalı.
2.0 motorun vergisini biliyor musun ? Yakıt değerleri hakkında bilgin var mı ?. Ayrıca "haşat" olmadan CC dsg ikinci ele düşmez. servisten çıkamazsın
Aleykum selam
Eyvallah Kardeşim. Programı indirmek problem değil de yeni telefon siparişi verdim, çift hatlı. Telefonları ikiye düşüreyim diye. Zayıfladım telefon taşımaktan.![]()
O telefon gelince ona kuracağım.: hmmm
Bu telefonlarda daha market vs. bile aktif değil. Hele wp'li cihazı aramadan başka hiçbir şey için kullanmadım.
- - - Eklendi - - -
Ve Aleyküm Selâm.
a.s hosgeldın
Aleyküm Selam..Hoşgeldin.

Selamun Aleyküm, ben geldim.
gidecektim tam ama buna cevap vermeden gidersem içime dert olur2.0 motorun vergisini biliyor musun ? Yakıt değerleri hakkında bilgin var mı ?. Ayrıca "haşat" olmadan CC dsg ikinci ele düşmez. servisten çıkamazsın