İyi geceler herkeZe
Invoke Üye hikmet366' Alıntı: hayırlı geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz siz nasılsınız. - - - Eklendi - - - ahmetkartal' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... as.
hikmet366' Alıntı: hayırlı geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz siz nasılsınız. - - - Eklendi - - - ahmetkartal' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... as.
hikmet366 Üye -qarapapaq-' Alıntı: iyiyiz siz nasılsınız. - - - Eklendi - - - as. Genişletmek için tıkla ... nasıl olim uyuya kalmişim gececilere giremedim uyandım allahtan - - - Eklendi - - - kimse yok ben yatım
-qarapapaq-' Alıntı: iyiyiz siz nasılsınız. - - - Eklendi - - - as. Genişletmek için tıkla ... nasıl olim uyuya kalmişim gececilere giremedim uyandım allahtan - - - Eklendi - - - kimse yok ben yatım
Invoke Üye hikmet366' Alıntı: nasıl olim uyuya kalmişim gececilere giremedim uyandım allahtan - - - Eklendi - - - kimse yok ben yatım Genişletmek için tıkla ... ahauha, aynen kimse benim de banım çözüldü direk girdim kimse yok
hikmet366' Alıntı: nasıl olim uyuya kalmişim gececilere giremedim uyandım allahtan - - - Eklendi - - - kimse yok ben yatım Genişletmek için tıkla ... ahauha, aynen kimse benim de banım çözüldü direk girdim kimse yok
Invoke Üye bedensel159' Alıntı: Kimse varmı?? Genişletmek için tıkla ... ben varım. - - - Eklendi - - - o kadar :P
bedensel159' Alıntı: Kimse varmı?? Genişletmek için tıkla ... ben varım. - - - Eklendi - - - o kadar :P
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: meraba Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın 2 gece boyunca hep uykuya dalmışım nasilsin
anil41kocaeli' Alıntı: meraba Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın 2 gece boyunca hep uykuya dalmışım nasilsin