olum cok basit la bızle alakalı bısey
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: geçen saçma bi bilmecenin cevabı buymus bende canlı da cansızda var diyince Genişletmek için tıkla ... nasıl yani - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: olum cok basit la bızle alakalı bısey Genişletmek için tıkla ... Canlı cansız diyon anlamadım kı
_YldzEnes_' Alıntı: geçen saçma bi bilmecenin cevabı buymus bende canlı da cansızda var diyince Genişletmek için tıkla ... nasıl yani - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: olum cok basit la bızle alakalı bısey Genişletmek için tıkla ... Canlı cansız diyon anlamadım kı
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: nasıl yani Genişletmek için tıkla ... canlıda var cansızda var diyince yeryüzünde hepsinin gölgesi var o anlamda şeyttim
hikmet366' Alıntı: nasıl yani Genişletmek için tıkla ... canlıda var cansızda var diyince yeryüzünde hepsinin gölgesi var o anlamda şeyttim
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: tamam 50 gece soylicem ama biraz kafa yorun Genişletmek için tıkla ... ben şimdiye google amcaya sormuştum ama mobilim
anil41kocaeli' Alıntı: tamam 50 gece soylicem ama biraz kafa yorun Genişletmek için tıkla ... ben şimdiye google amcaya sormuştum ama mobilim
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: canlıda var cansızda var diyince yeryüzünde hepsinin gölgesi var o anlamda şeyttim Genişletmek için tıkla ... hee doğru canlı ve cansız varlıkların gölgesi var ama güneş ve ay yok olmadıysa cevabı buldum - - - Eklendi - - - cevap gölge
_YldzEnes_' Alıntı: canlıda var cansızda var diyince yeryüzünde hepsinin gölgesi var o anlamda şeyttim Genişletmek için tıkla ... hee doğru canlı ve cansız varlıkların gölgesi var ama güneş ve ay yok olmadıysa cevabı buldum - - - Eklendi - - - cevap gölge
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: hee doğru canlı ve cansız varlıkların gölgesi var ama güneş ve ay yok olmadıysa cevabı buldum - - - Eklendi - - - cevap gölge Genişletmek için tıkla ... ay in gölgesi var ve en büyük gölgede ay gölgesi diğer ismi ile güneş tutulmasi
hikmet366' Alıntı: hee doğru canlı ve cansız varlıkların gölgesi var ama güneş ve ay yok olmadıysa cevabı buldum - - - Eklendi - - - cevap gölge Genişletmek için tıkla ... ay in gölgesi var ve en büyük gölgede ay gölgesi diğer ismi ile güneş tutulmasi
_YldZEneS_ Üye bedensel159' Alıntı: Bu konudaki geçmiş mesajlara bakın cevap yazıyor Genişletmek için tıkla ... kimin yorumu
bedensel159' Alıntı: Bu konudaki geçmiş mesajlara bakın cevap yazıyor Genişletmek için tıkla ... kimin yorumu
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: ay in gölgesi var ve en büyük gölgede ay gölgesi diğer ismi ile güneş tutulmasi Genişletmek için tıkla ... hiç görmedim valla - - - Eklendi - - - bedensel159' Alıntı: Bu konudaki geçmiş mesajlara bakın cevap yazıyor Genişletmek için tıkla ... hangi gün
_YldzEnes_' Alıntı: ay in gölgesi var ve en büyük gölgede ay gölgesi diğer ismi ile güneş tutulmasi Genişletmek için tıkla ... hiç görmedim valla - - - Eklendi - - - bedensel159' Alıntı: Bu konudaki geçmiş mesajlara bakın cevap yazıyor Genişletmek için tıkla ... hangi gün
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: hiç görmedim valla Genişletmek için tıkla ... küçükken hiç mi eğitici çizgifilm izlemedin
hikmet366' Alıntı: hiç görmedim valla Genişletmek için tıkla ... küçükken hiç mi eğitici çizgifilm izlemedin