selam verip kaçayım ben de:ehe
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: selam verip kaçayım ben de Genişletmek için tıkla ... dur ilk benim ımzayı hallet
время Üye anil41kocaeli' Alıntı: ama hicmiyer yok işallah bosalır Genişletmek için tıkla ... zaten 2 tane hastane var burada oda hepsi dolu başka ilçeye gitsem ama doktorlar nasıl bilmiyorum ki iyi midir.
anil41kocaeli' Alıntı: ama hicmiyer yok işallah bosalır Genişletmek için tıkla ... zaten 2 tane hastane var burada oda hepsi dolu başka ilçeye gitsem ama doktorlar nasıl bilmiyorum ki iyi midir.
achambo Üye hikmet366' Alıntı: dur ilk benim ımzayı hallet Genişletmek için tıkla ... erkenden desene şunu dosya duruyosa yaparım yoksa yarına
hikmet366' Alıntı: dur ilk benim ımzayı hallet Genişletmek için tıkla ... erkenden desene şunu dosya duruyosa yaparım yoksa yarına
hikmet366 Üye bence annene en kısa günde en bos ne zamansa o güne randevu al kardeş herşeyin başı sağlıktır.
achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende istiyorum semih imza banada yaparmısın Genişletmek için tıkla ... daha yapmıyorum boş olmuyorum internet sıkıntılı zaten hikmeti yanlış yaptım ondan düzelticem
anil41kocaeli' Alıntı: bende istiyorum semih imza banada yaparmısın Genişletmek için tıkla ... daha yapmıyorum boş olmuyorum internet sıkıntılı zaten hikmeti yanlış yaptım ondan düzelticem
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: erkenden desene şunu dosya duruyosa yaparım yoksa yarına Genişletmek için tıkla ... çabuk yoksa seni tehtıt ederim bak
achambo' Alıntı: erkenden desene şunu dosya duruyosa yaparım yoksa yarına Genişletmek için tıkla ... çabuk yoksa seni tehtıt ederim bak
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: bana kızgın oldugun icin deyilmi ben cezamı çektim ortak deyilmiyiz artık Genişletmek için tıkla ... o aksam o yoktukı - - - Eklendi - - - yeni oturma takımı alıyoruz inşallah altında düşmüş ya
anil41kocaeli' Alıntı: bana kızgın oldugun icin deyilmi ben cezamı çektim ortak deyilmiyiz artık Genişletmek için tıkla ... o aksam o yoktukı - - - Eklendi - - - yeni oturma takımı alıyoruz inşallah altında düşmüş ya
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... sağol. - - - Eklendi - - - e e anıl daha daha nasılsın
anil41kocaeli' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... sağol. - - - Eklendi - - - e e anıl daha daha nasılsın
x-scarface Üye [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 3 misafir) achambo+, Hapse
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: bu aksamda kahve yapsammı - - - Eklendi - - - kotuyum yanıyom Genişletmek için tıkla ... kim dedi sana o kadar bekle diye bende kalmadı kahve
anil41kocaeli' Alıntı: bu aksamda kahve yapsammı - - - Eklendi - - - kotuyum yanıyom Genişletmek için tıkla ... kim dedi sana o kadar bekle diye bende kalmadı kahve
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: Abı ben insan degılmıyım bende okuyom Genişletmek için tıkla ... görünmez oldun içın gözükmüyorsunda ben neden çıkmadım orda
anil41kocaeli' Alıntı: Abı ben insan degılmıyım bende okuyom Genişletmek için tıkla ... görünmez oldun içın gözükmüyorsunda ben neden çıkmadım orda