Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Her olaya bir de iyi yandan bakmak lazım.Ama yinede kirmaya değmez birbirinizi 2 günlük dünyada.

Anil-D

Anil-D

Üye
ben abi yaş olarak kucugun onlardan tamam kusur islediysem ozur dilerim dedim beni kotuledılerde kotulediler

x-scarface

x-scarface

Üye
Dostum senin yaş kaç isim anıl galiba? Mobilim k.bakma.

Anil-D

Anil-D

Üye
18 gırdim 17 gozukuyor

Anil-D

Anil-D

Üye
beni sileni bende silerim abi yapcak bişey yok symbian bolumunede ugramıyorum artık

x-scarface

x-scarface

Üye
Anladım güzel kardeşim sorun nedir hiçbir fikrim yok lakin kalbin kırılmış sanırsam. Peki buna neden olanlara söyledin mi bunu bunu yaptınız hakedecek ne yaptım ben gibisinden.

Anil-D

Anil-D

Üye
evet bi mesaj bile yazmadılar duymazlıktan geldiler

x-scarface

x-scarface

Üye
Yani sana kırıcı davrandıklarının farkındalar mı belki de bilmeyerek yapılmıştır.

x-scarface

x-scarface

Üye
Simyacı ben senin ismi ve yaşı hatırlayamadım :hmmm

Anil-D

Anil-D

Üye
yok abi acık acık konustular uyarı geldı ben sustum onlar halen konusmaya devam etti

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Anladım güzel kardeşim sorun nedir hiçbir fikrim yok lakin kalbin kırılmış sanırsam. Peki buna neden olanlara söyledin mi bunu bunu yaptınız hakedecek ne yaptım ben gibisinden.

Bence konuyu uzatmaya gerek yok.Lakin o kişileri forumda bi konuyu cevaplarken görürsen sirt çevirme.Sende katil konuya belki barışmanıza yardımcı olur..

- - - Eklendi - - -

yok abi acık acık konustular uyarı geldı ben sustum onlar halen konusmaya devam etti

Yöneticiyle görüştünmü ?

Anil-D

Anil-D

Üye
şikayet ederim dedi cevap yazarsam

- - - Eklendi - - -

ben tanımamki yonetici felan bi sait abiyi bide 2 3 kisiyi tanıyorum

x-scarface

x-scarface

Üye
Gardaş belkide hata sendeydi olayı bilmediğim için daha fazla yorum yapmasam daha iyi olacak sanal ortamda kırgınlıklar yanlış anlaşılmalar olur ama bunu kin'e çevirme zamanla unutulur gider.

x-scarface

x-scarface

Üye
Simyacı sallamıyor musun bizi.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
şikayet ederim dedi cevap yazarsam

- - - Eklendi - - -

ben tanımamki yonetici felan bi sait abiyi bide 2 3 kisiyi tanıyorum

Forumda konu başliklarinin olduğu yerde yöneticilerin adi var en alta.Olmassa ben sana yardımcı olurum moderatörlerle flan

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Selamın aleyküm :)

Üst Alt