vay be 10 sene :) ne kadar süre içtin ki ? 1996 da başlamıştım:(
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: vay be 10 sene ne kadar süre içtin ki ? Genişletmek için tıkla ... 1996 da başlamıştım
TheFenomen' Alıntı: vay be 10 sene ne kadar süre içtin ki ? Genişletmek için tıkla ... 1996 da başlamıştım
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Seni bir konuya yönlendirdim ya bugün onu düşün moralin düzelir Genişletmek için tıkla ... Geyik yapabilecek durumda degilim abi. Pm attim zaten. Yaziyor her sey orada...
Tahir' Alıntı: Seni bir konuya yönlendirdim ya bugün onu düşün moralin düzelir Genişletmek için tıkla ... Geyik yapabilecek durumda degilim abi. Pm attim zaten. Yaziyor her sey orada...
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 1996 da başlamıştım Genişletmek için tıkla ... Baya içmişsin eski toprak
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Baya içmişsin eski toprak Genişletmek için tıkla ... Gençlik hevesimizdi aldık bitti gitti.
TheFenomen' Alıntı: Baya içmişsin eski toprak Genişletmek için tıkla ... Gençlik hevesimizdi aldık bitti gitti.
Enes Üye anil41kocaeli' Alıntı: evet icmiş ALLAH uzun ömur versin Genişletmek için tıkla ... Amin. Cümlemize.
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Gençlik hevesimizdi aldık bitti gitti. Genişletmek için tıkla ... Demek ki her delüğanlu bu yoldan az buçuk geçiyor - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: enes nerelısın mobılım bakamıyomda - - - Eklendi - - - enes nerelısın mobılım bakamıyomda Genişletmek için tıkla ... Sakaryalı
OttomaN TigeR' Alıntı: Gençlik hevesimizdi aldık bitti gitti. Genişletmek için tıkla ... Demek ki her delüğanlu bu yoldan az buçuk geçiyor - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: enes nerelısın mobılım bakamıyomda - - - Eklendi - - - enes nerelısın mobılım bakamıyomda Genişletmek için tıkla ... Sakaryalı
OttomaN TigeR Üye anil41kocaeli' Alıntı: isa abiden bi yas buyuk Genişletmek için tıkla ... İsa iyi bir arkadaş.
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Demek ki her delüğanlu bu yoldan az buçuk geçiyor - - - Eklendi - - - Sakaryalı Genişletmek için tıkla ... önemli olan doğru ve yanlışı ayırt edebilmek.
TheFenomen' Alıntı: Demek ki her delüğanlu bu yoldan az buçuk geçiyor - - - Eklendi - - - Sakaryalı Genişletmek için tıkla ... önemli olan doğru ve yanlışı ayırt edebilmek.
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Hepinize hayırlı geceler Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... selametle kardeşim
TheFenomen' Alıntı: Hepinize hayırlı geceler Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... selametle kardeşim