Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

OPC

OPC

Üye

Reflü stresten dediler. Bu kişilik yapımla alakalı en ufak şeyi kafama takan bi yapım var, genel olarak neşeli görünürüm ama kişilik çözümlemesinde bu içime attığım dertlerin dışarıya ters vurumu olarak gözüküyor. Tabi ki de migren de bununla bağlantılı geliyor, tedavisi tamam ama bir yere kadar, çok nasihat ettiler "takma be oğlum, yapma be, boşver gitsin" ve benzeri şekilde ama olmuyor ... :)

Aynı benim de öyle abi İnşallah migren falan çıkmaz ama beyazları döktük şimdiden

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Reflü stresten dediler. Bu kişilik yapımla alakalı en ufak şeyi kafama takan bi yapım var, genel olarak neşeli görünürüm ama kişilik çözümlemesinde bu içime attığım dertlerin dışarıya ters vurumu olarak gözüküyor. Tabi ki de migren de bununla bağlantılı geliyor, ilaç tedavisi tamam ama bir yere kadar, çok nasihat ettiler "takma be oğlum, yapma be, boşver gitsin" ve benzeri şekilde ama olmuyor ... :)

İnancını yitirme yeter, olur inşallah.

Enes

Enes

Üye

Aynı benim de öyle abi İnşallah migren falan çıkmaz ama beyazları döktük şimdiden
Benimde çok beyaz var saçımda. hadi jöle vs kullanmaktan desem hayatım 1 kere jöle kullanmadım. Genetik desen ailemizim yaşlılarının saçları beyaz o da ilerki zamanlarda olduğuna göre sebebi belli

OPC

OPC

Üye

Benimde çok beyaz var saçımda. hadi jöle vs kullanmaktan desem hayatım 1 kere jöle kullanmadım. Genetik desen ailemizim yaşlılarının saçları beyaz o da ilerki zamanlarda olduğuna göre sebebi belli

Aynı öyle benim de valla

OPC

OPC

Üye

Sabahları Çankaya köşkünden kızılay'a doğru inerken Keçiören tarafına bir bak, ne demek istediğimi o vakit anlarsın. :)

- - - Eklendi - - -

Astigmat dışında Allaha çok şükür ki, hiç bir şikayetim yok. Bu aralar biraz fazla kilo aldım ama oda şikayet sebebi olmaz sanırım :)

Maşallah Allah bozmasın çok şükür :)

Enes

Enes

Üye

Sabahları Çankaya köşkünden kızılay'a doğru inerken Keçiören tarafına bir bak, ne demek istediğimi o vakit anlarsın. :)

- - - Eklendi - - -

Astigmat dışında Allaha çok şükür ki, hiç bir şikayetim yok. Bu aralar biraz fazla kilo aldım ama oda şikayet sebebi olmaz sanırım :)

Vaktin varsa düz koşu senin dermanın abi :) 20dk + 20dk nabız artırmadan :) Allah vermesin :)

Akıncı

Akıncı

Üye

- - - Eklendi - - -

anladım abi :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Seninle tanışmadık sanırım !

- - - Eklendi - - -

Maşallah Allah bozmasın çok şükür :)

Eyvallah kardeşim çok çok sağol. Bilmukabele inşallah

- - - Eklendi - - -

Vaktin varsa düz koşu senin dermanın abi :) 20dk + 20dk nabız artırmadan :) Allah vermesin :)

Vallahi eve geçen yıl bir koşu bandı aldım toplasan 20dk bile çalıştırmadım aleti:(

OPC

OPC

Üye
Ben çıkayım artık abiler kardeşler yarın dersanem var Allah'a emanet olun hayırlı akşamlar :) :bye2:

• Beğen
Tepkiler: achambo
Akıncı

Akıncı

Üye
iyi geceler abilerim kardeşlerim :)
Allah rahatlık versin:tebessüm:

Üst Alt