selamun aleyküm yazdım sen benden sonra mı geldin yoksa olabilir
Akıncı Üye achambo' Alıntı: selamun aleyküm yazdım sen benden sonra mı geldin yoksa Genişletmek için tıkla ... olabilir
achambo' Alıntı: selamun aleyküm yazdım sen benden sonra mı geldin yoksa Genişletmek için tıkla ... olabilir
Enes Üye OPC' Alıntı: Abiler kardeşler aranızda sinüzit tedavisi gören var mı Genişletmek için tıkla ... ben önceden görmüştüm de iğrenç iğrenç ilaçlar böğk
OPC' Alıntı: Abiler kardeşler aranızda sinüzit tedavisi gören var mı Genişletmek için tıkla ... ben önceden görmüştüm de iğrenç iğrenç ilaçlar böğk
OttomaN TigeR Üye .TremmerT.' Alıntı: Eh işte abi... Sen nasılsın görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... Hamam aynı tas aynı.
.TremmerT.' Alıntı: Eh işte abi... Sen nasılsın görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... Hamam aynı tas aynı.
marist Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum kardeşim maşallah karşılama komitesi hazır kıta beklemedeymiş Genişletmek için tıkla ... Eee gelen sen olunca olacak o kadar abim.
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum kardeşim maşallah karşılama komitesi hazır kıta beklemedeymiş Genişletmek için tıkla ... Eee gelen sen olunca olacak o kadar abim.
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Özledik abi seni iyi ki geldin vallahi moralim yerine geldi Genişletmek için tıkla ... Neyin var bakayım senin!
Joker' Alıntı: Özledik abi seni iyi ki geldin vallahi moralim yerine geldi Genişletmek için tıkla ... Neyin var bakayım senin!
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: tahir dede ile kızıyonuz bana Genişletmek için tıkla ... dün kızgındım biraz da bugün ne kızması sen bana kızdın asıl
-Akıncı' Alıntı: tahir dede ile kızıyonuz bana Genişletmek için tıkla ... dün kızgındım biraz da bugün ne kızması sen bana kızdın asıl
Akıncı Üye achambo' Alıntı: dün kızgındım biraz da bugün ne kızması sen bana kızdın asıl Genişletmek için tıkla ... ben sana kızman ki pm için mi
achambo' Alıntı: dün kızgındım biraz da bugün ne kızması sen bana kızdın asıl Genişletmek için tıkla ... ben sana kızman ki pm için mi
OttomaN TigeR Üye -Akıncı' Alıntı: iyiyim çok şükür abi seni sormalı pazartesi çalışmaya başlayacağım Genişletmek için tıkla ... ben de bir değişiklik yok, aynı usul devam Hayırlı olsun nereye?
-Akıncı' Alıntı: iyiyim çok şükür abi seni sormalı pazartesi çalışmaya başlayacağım Genişletmek için tıkla ... ben de bir değişiklik yok, aynı usul devam Hayırlı olsun nereye?
OPC Üye TheFenomen' Alıntı: ben önceden görmüştüm de iğrenç iğrenç lar böğk Genişletmek için tıkla ... ne ile başlarlar tedaviye bende var galiba şüpheleniyorum bir de sigarayı anlarlar di mi
TheFenomen' Alıntı: ben önceden görmüştüm de iğrenç iğrenç lar böğk Genişletmek için tıkla ... ne ile başlarlar tedaviye bende var galiba şüpheleniyorum bir de sigarayı anlarlar di mi
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Neyin var bakayım senin! Genişletmek için tıkla ... Abi midemde ülser var.Bir haftadır çekilmeyecek şekilde yanıyor midem.Moralim ondan bozuk
OttomaN TigeR' Alıntı: Neyin var bakayım senin! Genişletmek için tıkla ... Abi midemde ülser var.Bir haftadır çekilmeyecek şekilde yanıyor midem.Moralim ondan bozuk
marist Üye Joker' Alıntı: Allah razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın , senden de razı olsun.
Joker' Alıntı: Allah razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın , senden de razı olsun.
Joker Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Nereye - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Sağolasın , senden de razı olsun. Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden.
.TremmerT.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Nereye - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Sağolasın , senden de razı olsun. Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden.