mücahit ne diyodun:) bize selam vermiyon öyle olsun:dover:
Akıncı Üye achambo' Alıntı: mücahit ne diyodun Genişletmek için tıkla ... bize selam vermiyon öyle olsun
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum kardeşim, eyvallah canımsın geldim artık Genişletmek için tıkla ... Özledik abi seni iyi ki geldin vallahi moralim yerine geldi
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum kardeşim, eyvallah canımsın geldim artık Genişletmek için tıkla ... Özledik abi seni iyi ki geldin vallahi moralim yerine geldi
OttomaN TigeR Üye marist' Alıntı: Aleykum selam hoşgeldin abi. Genişletmek için tıkla ... hoş buldum kardeşim maşallah karşılama komitesi hazır kıta beklemedeymiş
marist' Alıntı: Aleykum selam hoşgeldin abi. Genişletmek için tıkla ... hoş buldum kardeşim maşallah karşılama komitesi hazır kıta beklemedeymiş
Enes Üye .TremmerT.' Alıntı: Gırgırına demiştim abi ya Genişletmek için tıkla ... mert alıntı yapamıyor musun öyle ortalığa atıyosun mesajları
.TremmerT.' Alıntı: Gırgırına demiştim abi ya Genişletmek için tıkla ... mert alıntı yapamıyor musun öyle ortalığa atıyosun mesajları
Akıncı Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum yiğidim sen nasılsın, ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür abi seni sormalı pazartesi çalışmaya başlayacağım
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum yiğidim sen nasılsın, ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür abi seni sormalı pazartesi çalışmaya başlayacağım
marist Üye Joker' Alıntı: İlaç varda pek etki etmiyor artık Genişletmek için tıkla ... Ne diyim ki Allah acil şifa versin
Joker' Alıntı: İlaç varda pek etki etmiyor artık Genişletmek için tıkla ... Ne diyim ki Allah acil şifa versin
OttomaN TigeR Üye OPC' Alıntı: Aleyküm selam abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Sağolun var olun, cümleten hoş buldum ve dahi hoş gördüm. Allah muhabbetinizi arttırsın.
OPC' Alıntı: Aleyküm selam abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Sağolun var olun, cümleten hoş buldum ve dahi hoş gördüm. Allah muhabbetinizi arttırsın.
Akıncı Üye zxdelemi' Alıntı: ooo tertip he bide yusufa ban yemiş diyorlar Genişletmek için tıkla ... yedi zaten
OttomaN TigeR Üye TeknoÖmer' Alıntı: Selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin
Joker Emekli Yönetici marist' Alıntı: Ne diyim ki Allah acil şifa versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim
marist' Alıntı: Ne diyim ki Allah acil şifa versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim
by-pegasus Üye -Akıncı' Alıntı: iyiyim çok şükür abi seni sormalı pazartesi çalışmaya başlayacağım Genişletmek için tıkla ... bende pazartesi çalışacağım oto tamir
-Akıncı' Alıntı: iyiyim çok şükür abi seni sormalı pazartesi çalışmaya başlayacağım Genişletmek için tıkla ... bende pazartesi çalışacağım oto tamir
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Allaha şükür kötü denecek bir durumumuz yok - - - Eklendi - - - Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin inşallah hiç bir zaman olmaz.
TheFenomen' Alıntı: Allaha şükür kötü denecek bir durumumuz yok - - - Eklendi - - - Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin inşallah hiç bir zaman olmaz.
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum kardeşim maşallah karşılama komitesi hazır kıta beklemedeymiş Genişletmek için tıkla ... Selaaam dur !
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum kardeşim maşallah karşılama komitesi hazır kıta beklemedeymiş Genişletmek için tıkla ... Selaaam dur !