ben yalınız kaldım yusufda banlanmış
Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Evet kilitledi ne var?!?!?! Genişletmek için tıkla ... bir şey yok hep bana kızıyon
Matthe Üye Joker' Alıntı: Hoşbulduk.Daha erken gelirler merak etmeyin - - - Eklendi - - - Naber Mert ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Burak senden naber
Joker' Alıntı: Hoşbulduk.Daha erken gelirler merak etmeyin - - - Eklendi - - - Naber Mert ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Burak senden naber
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Evet kilitledi ne var?!?!?! Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi nasılsın
Akıncı Üye Joker' Alıntı: İyi yapmışsın kardeşim naber Genişletmek için tıkla ... iyiyim seni sormalı
Matthe Üye achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, iyiyiz sen?
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam semih hoşgeldin seni sormalı
achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam semih hoşgeldin seni sormalı
Enes Üye achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam iyilik sen nasılsın ?
achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam iyilik sen nasılsın ?
Joker Emekli Yönetici Yellowworm' Alıntı: İyiyim Burak senden naber Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür hayat koşuşturmacası işte
Yellowworm' Alıntı: İyiyim Burak senden naber Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür hayat koşuşturmacası işte
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: iyiyim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Midem yine yanmaya başladı kötüyüm biraz
-Akıncı' Alıntı: iyiyim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Midem yine yanmaya başladı kötüyüm biraz
achambo Üye TheFenomen' Alıntı: Aleykum selam iyilik sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... çok şükür 6 gündür en fazla 5 saat saat uyudum vücut iflas edicek yakında
TheFenomen' Alıntı: Aleykum selam iyilik sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... çok şükür 6 gündür en fazla 5 saat saat uyudum vücut iflas edicek yakında