Herkese selam hayırlı geceler Hoşgeldin
marist Üye TheLastWarrior' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bi sen eksiktin Çagrı yisinler havanızı
by-pegasus Üye Yellowworm' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... dün daha tenha gibiydi bugün gene biraz düzelmiş
Yellowworm' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... dün daha tenha gibiydi bugün gene biraz düzelmiş
TheLastWarrior Üye marist' Alıntı: Bi sen eksiktin Çagrı yisinler havanızı Genişletmek için tıkla ... vasfı yaşına göre davran biraz
marist' Alıntı: Bi sen eksiktin Çagrı yisinler havanızı Genişletmek için tıkla ... vasfı yaşına göre davran biraz
BYFECI Üye Yellowworm' Alıntı: Ya bu telefonu günde en az 3 kere şarja takıyorum. Çok sinir bozucu. Yine batarya zayıf Genişletmek için tıkla ... Mert miydi?
Yellowworm' Alıntı: Ya bu telefonu günde en az 3 kere şarja takıyorum. Çok sinir bozucu. Yine batarya zayıf Genişletmek için tıkla ... Mert miydi?
Matthe Üye zxdelemi' Alıntı: dün daha tenha gibiydi bugün gene biraz düzelmiş Genişletmek için tıkla ... Bugünde pek dolu sayılmaz. 2 gündür baya sakin
zxdelemi' Alıntı: dün daha tenha gibiydi bugün gene biraz düzelmiş Genişletmek için tıkla ... Bugünde pek dolu sayılmaz. 2 gündür baya sakin
by-pegasus Üye Yellowworm' Alıntı: Ya bu telefonu günde en az 3 kere şarja takıyorum. Çok sinir bozucu. Yine batarya zayıf Genişletmek için tıkla ... bataryayı değiştir
Yellowworm' Alıntı: Ya bu telefonu günde en az 3 kere şarja takıyorum. Çok sinir bozucu. Yine batarya zayıf Genişletmek için tıkla ... bataryayı değiştir
marist Üye BYFECI' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... : - - - Eklendi - - - BYFECI' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... :
BYFECI' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... : - - - Eklendi - - - BYFECI' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... :
by-pegasus Üye Yellowworm' Alıntı: Bugünde pek dolu sayılmaz. 2 gündür baya sakin Genişletmek için tıkla ... gececiler var yokmu gelen yokmu gelen
Yellowworm' Alıntı: Bugünde pek dolu sayılmaz. 2 gündür baya sakin Genişletmek için tıkla ... gececiler var yokmu gelen yokmu gelen