Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
OttomaN TigeR Üye CABBAR' Alıntı: Tek tek hepsini mi okudun abi Genişletmek için tıkla ... Bazılarını atlamış olabilirim
CABBAR' Alıntı: Tek tek hepsini mi okudun abi Genişletmek için tıkla ... Bazılarını atlamış olabilirim
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: babama kalsa heme bitsin o iş gelini al git diyo da olacak iş değil bekleyecek mecburen Genişletmek için tıkla ... Sen dua edin olmasın falan demiştin
__xXx__' Alıntı: babama kalsa heme bitsin o iş gelini al git diyo da olacak iş değil bekleyecek mecburen Genişletmek için tıkla ... Sen dua edin olmasın falan demiştin
__xXx__ Üye CABBAR' Alıntı: Naylon kolay da ben bişeyler öğrenmek istiyorum teorik bi yere kadar pratik lazım Genişletmek için tıkla ... o düşüncen güzel de heryer staj sonuna kadar da tutmuyo öğrenciyi bizim arkadaşların çoğunu 10 gün sonra yollamışlar
CABBAR' Alıntı: Naylon kolay da ben bişeyler öğrenmek istiyorum teorik bi yere kadar pratik lazım Genişletmek için tıkla ... o düşüncen güzel de heryer staj sonuna kadar da tutmuyo öğrenciyi bizim arkadaşların çoğunu 10 gün sonra yollamışlar
__xXx__ Üye CABBAR' Alıntı: Sen dua edin olmasın falan demiştin Genişletmek için tıkla ... ohoooo aykut sen geç kalmışın o lafımda sonra kız istemeye gittik anası babası verdi nişanlandım çeyizini neyini dizdik bile
CABBAR' Alıntı: Sen dua edin olmasın falan demiştin Genişletmek için tıkla ... ohoooo aykut sen geç kalmışın o lafımda sonra kız istemeye gittik anası babası verdi nişanlandım çeyizini neyini dizdik bile
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hikmet yazıların görünmüyor? Genişletmek için tıkla ... Abi yasaklı şeyleri yazmaya çalışıyor o sıkılmış belli
OttomaN TigeR' Alıntı: Hikmet yazıların görünmüyor? Genişletmek için tıkla ... Abi yasaklı şeyleri yazmaya çalışıyor o sıkılmış belli
hikmet366 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hikmet yazıların görünmüyor? Genişletmek için tıkla ... önemsiz birsey dememe amaçlı
OttomaN TigeR' Alıntı: Hikmet yazıların görünmüyor? Genişletmek için tıkla ... önemsiz birsey dememe amaçlı
BYFECI Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçıyorum gençler, Allah'a emanet olun selametle Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçıyorum gençler, Allah'a emanet olun selametle Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
hikmet366 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçıyorum gençler, Allah'a emanet olun selametle Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abı
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçıyorum gençler, Allah'a emanet olun selametle Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abı
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: o düşüncen güzel de heryer staj sonuna kadar da tutmuyo öğrenciyi bizim arkadaşların çoğunu 10 gün sonra yollamışlar Genişletmek için tıkla ... Ben Afyonda 30 gün yapacaktım nerdeyse bedava amele idim stajye mesaiye mı kalır yaa - - - Eklendi - - - Iyi geceler abi
__xXx__' Alıntı: o düşüncen güzel de heryer staj sonuna kadar da tutmuyo öğrenciyi bizim arkadaşların çoğunu 10 gün sonra yollamışlar Genişletmek için tıkla ... Ben Afyonda 30 gün yapacaktım nerdeyse bedava amele idim stajye mesaiye mı kalır yaa - - - Eklendi - - - Iyi geceler abi
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçıyorum gençler, Allah'a emanet olun selametle Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin abicim kendine iyi bak görüşmek üzere
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçıyorum gençler, Allah'a emanet olun selametle Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin abicim kendine iyi bak görüşmek üzere
__xXx__ Üye CABBAR' Alıntı: Ben Afyonda 30 gün yapacaktım nerdeyse bedava amele idim stajye mesaiye mı kalır yaa - - - Eklendi - - - Iyi geceler abi Genişletmek için tıkla ... stajyerleri çoğu işletme sahibi beleş amele sanıyor gıcık oluyorum o duruma ben ya
CABBAR' Alıntı: Ben Afyonda 30 gün yapacaktım nerdeyse bedava amele idim stajye mesaiye mı kalır yaa - - - Eklendi - - - Iyi geceler abi Genişletmek için tıkla ... stajyerleri çoğu işletme sahibi beleş amele sanıyor gıcık oluyorum o duruma ben ya