gizliysen niye diyon :allalla: ibretlik tespit
x-scarface Üye achambo' Alıntı: gizliysen niye diyon Genişletmek için tıkla ... Gizli olduğumu öğrenin diye
CABBAR Üye hikmet366' Alıntı: bana hoş geldın yokmu nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hikmet gel hele Hoşgeldin
hikmet366' Alıntı: bana hoş geldın yokmu nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hikmet gel hele Hoşgeldin
marist Üye x-scarface' Alıntı: Ulan hikmet beğeniyi de hoşgeldini de kendi ağzınla istiyorsun Genişletmek için tıkla ... Gitme üstüne Usta
x-scarface' Alıntı: Ulan hikmet beğeniyi de hoşgeldini de kendi ağzınla istiyorsun Genişletmek için tıkla ... Gitme üstüne Usta
hikmet366 Üye marist' Alıntı: var tabiki hoşgeldin. iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk nasıl olım ya
marist' Alıntı: var tabiki hoşgeldin. iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk nasıl olım ya
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Senin selamini alamadım kusura bakma abi Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim, ne imiş kusur..
CABBAR' Alıntı: Senin selamini alamadım kusura bakma abi Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim, ne imiş kusur..
marist Üye achambo' Alıntı: demem kim daha inatçı Genişletmek için tıkla ... yaw çabuk de çatlatma adamı geliyorum bak orduyla
achambo' Alıntı: demem kim daha inatçı Genişletmek için tıkla ... yaw çabuk de çatlatma adamı geliyorum bak orduyla
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: Ulan hikmet beğeniyi de hoşgeldini de kendi ağzınla istiyorsun Genişletmek için tıkla ... yok ya geldımı görmedınız ondan yazdım mesaj arka sayfada kaldı
x-scarface' Alıntı: Ulan hikmet beğeniyi de hoşgeldini de kendi ağzınla istiyorsun Genişletmek için tıkla ... yok ya geldımı görmedınız ondan yazdım mesaj arka sayfada kaldı
Umur dağlar Üye Joker' Alıntı: Cümleten hosbulduk nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Biz iyiyiz sen nasılsın
marist Üye achambo' Alıntı: benim pil bitmicek uyuyakalıcam Genişletmek için tıkla ... Leyn bitmeden söle hele şunu
achambo' Alıntı: benim pil bitmicek uyuyakalıcam Genişletmek için tıkla ... Leyn bitmeden söle hele şunu
CABBAR Üye Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Kardeşim, ne imiş kusur.. Genişletmek için tıkla ... Keşke her insan böyle anlayışlı olsa. Hayata farklı bakıyorsun Abim. Bu çok güzel
Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Kardeşim, ne imiş kusur.. Genişletmek için tıkla ... Keşke her insan böyle anlayışlı olsa. Hayata farklı bakıyorsun Abim. Bu çok güzel
Umur dağlar Üye achambo' Alıntı: benim pil bitmicek uyuyakalıcam Genişletmek için tıkla ... Hayda şimdide bu mu çıktı başımıza
achambo' Alıntı: benim pil bitmicek uyuyakalıcam Genişletmek için tıkla ... Hayda şimdide bu mu çıktı başımıza