Selamın aleykum :) Aleykum Selam Burak :)
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Vallaha buranın modu Yarım porsiyon Ya da Tahir nicklı emekli aylığı bağlanan ve her ay kuyrukta bekleyen Ahmet abi olsa şikayet ederdim Genişletmek için tıkla ... Benim buranın gizli modu
CABBAR' Alıntı: Vallaha buranın modu Yarım porsiyon Ya da Tahir nicklı emekli aylığı bağlanan ve her ay kuyrukta bekleyen Ahmet abi olsa şikayet ederdim Genişletmek için tıkla ... Benim buranın gizli modu
MrExpert Üye x-scarface' Alıntı: Yarım porsiyon hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Aras paşa bu lakabı kim buldu
x-scarface' Alıntı: Yarım porsiyon hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Aras paşa bu lakabı kim buldu
x-scarface Üye [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 8017 kişi bu konuyu okuyor. (8014 üye ve 3 misafir) hikmet366, MrExpert+, hurol1, Joker+, achambo+, Yellowworm, marist, BYFECI+, Türe+
[h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 8017 kişi bu konuyu okuyor. (8014 üye ve 3 misafir) hikmet366, MrExpert+, hurol1, Joker+, achambo+, Yellowworm, marist, BYFECI+, Türe+
x-scarface Üye MrExpert' Alıntı: Aras paşa bu lakabı kim buldu Genişletmek için tıkla ... Kendi söylesin
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Benim buranın gizli modu Genişletmek için tıkla ... gizliysen niye diyon
marist Üye hikmet366' Alıntı: bana hoş geldın yokmu nasılsınız Genişletmek için tıkla ... var tabiki hoşgeldin. iyiyiz sen nasılsın
hikmet366' Alıntı: bana hoş geldın yokmu nasılsınız Genişletmek için tıkla ... var tabiki hoşgeldin. iyiyiz sen nasılsın
x-scarface Üye hikmet366' Alıntı: bana hoş geldın yokmu nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Ulan hikmet beğeniyi de hoşgeldini de kendi ağzınla istiyorsun
hikmet366' Alıntı: bana hoş geldın yokmu nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Ulan hikmet beğeniyi de hoşgeldini de kendi ağzınla istiyorsun
CABBAR Üye Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm. Genişletmek için tıkla ... Senin selamini alamadım kusura bakma abi
Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm. Genişletmek için tıkla ... Senin selamini alamadım kusura bakma abi