Herkese iyi geceler
x-scarface Üye achambo' Alıntı: yurtta uyuyom Genişletmek için tıkla ... Hayırdır patlıcan gaz mı yaptı nere uçuyon laaağn
achambo' Alıntı: yurtta uyuyom Genişletmek için tıkla ... Hayırdır patlıcan gaz mı yaptı nere uçuyon laaağn
Matthe Üye 1STayTRue35' Alıntı: Kim gitti kim kaldı şimdi Genişletmek için tıkla ... Ben kızla uğraşıyom hala. Aklı olan sevgili işine bulasmasın
1STayTRue35' Alıntı: Kim gitti kim kaldı şimdi Genişletmek için tıkla ... Ben kızla uğraşıyom hala. Aklı olan sevgili işine bulasmasın
x-scarface Üye achambo' Alıntı: abi ya gece gece güldürüyon ya helal olsun Genişletmek için tıkla ...
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Hayırdır patlıcan gaz mı yaptı nere uçuyon laaağn Genişletmek için tıkla ... patlıcan gaz yaptı da uçuşa geçemedim
x-scarface' Alıntı: Hayırdır patlıcan gaz mı yaptı nere uçuyon laaağn Genişletmek için tıkla ... patlıcan gaz yaptı da uçuşa geçemedim
hikmet366 Üye 1STayTRue35' Alıntı: Kim gitti kim kaldı şimdi Genişletmek için tıkla ... ben burdayım ezan na kadarda burda olacam
1STayTRue35' Alıntı: Kim gitti kim kaldı şimdi Genişletmek için tıkla ... ben burdayım ezan na kadarda burda olacam
x-scarface Üye Yellowworm' Alıntı: Ben kızla uğraşıyom hala. Aklı olan sevgili işine bulasmasın Genişletmek için tıkla ... Sende sıkıntı aslanım benimde sevgililerim oluyo ama 3 4 saatlik Rüzgardan hızlı ışıktan biraz yavaşım
Yellowworm' Alıntı: Ben kızla uğraşıyom hala. Aklı olan sevgili işine bulasmasın Genişletmek için tıkla ... Sende sıkıntı aslanım benimde sevgililerim oluyo ama 3 4 saatlik Rüzgardan hızlı ışıktan biraz yavaşım
Umur dağlar Üye hikmet366' Alıntı: ben burdayım ezan na kadarda burda olacam Genişletmek için tıkla ... Bizim burda 4.30 da okunuyo
hikmet366' Alıntı: ben burdayım ezan na kadarda burda olacam Genişletmek için tıkla ... Bizim burda 4.30 da okunuyo
achambo Üye Yellowworm' Alıntı: Ben kızla uğraşıyom hala. Aklı olan sevgili işine bulasmasın Genişletmek için tıkla ... bende en başından beri akıl var demekki
Yellowworm' Alıntı: Ben kızla uğraşıyom hala. Aklı olan sevgili işine bulasmasın Genişletmek için tıkla ... bende en başından beri akıl var demekki
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Yok iş değil başka birşey var Genişletmek için tıkla ... Hayırlı işler şekilsin ya
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Aras coşmuş yine Genişletmek için tıkla ... Sen beni kıskanıyon olum
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Hayırlı işler şekilsin ya Genişletmek için tıkla ... Abi moralim bozuk biraz