Selam beyler muhabbetiniz bol olsun :) Aleykum Selam
BYFECI Üye Yellowworm' Alıntı: Selam beyler muhabbetiniz bol olsun Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam
Umur dağlar Üye Yellowworm' Alıntı: Selam beyler muhabbetiniz bol olsun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hoşgeldin kardeşim
Yellowworm' Alıntı: Selam beyler muhabbetiniz bol olsun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hoşgeldin kardeşim
Akıncı Üye Kingmortall' Alıntı: konuşanların ismini alıyorum 5 dakika susun ya iştima alıyorum şurda konuşun konuşun hafta sonu çarşı yok Genişletmek için tıkla ... tamam komutanım
Kingmortall' Alıntı: konuşanların ismini alıyorum 5 dakika susun ya iştima alıyorum şurda konuşun konuşun hafta sonu çarşı yok Genişletmek için tıkla ... tamam komutanım
x-scarface Üye OPC' Alıntı: Eyvallah abi şu yeni 1.3... sürümlerinde retarder varya skin modu atınca retarder kolu hareket etmiyor sende de öyle mi abi Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim bende sıkıntı yok gayet çalışıyor başka mod çakışıyodur sende
OPC' Alıntı: Eyvallah abi şu yeni 1.3... sürümlerinde retarder varya skin modu atınca retarder kolu hareket etmiyor sende de öyle mi abi Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim bende sıkıntı yok gayet çalışıyor başka mod çakışıyodur sende
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: şuan denemeye korkuyorum şarj azalır Genişletmek için tıkla ... bende bir kere bıle olmadı nasıl iştir bu anlamadim
_YldzEnes_' Alıntı: şuan denemeye korkuyorum şarj azalır Genişletmek için tıkla ... bende bir kere bıle olmadı nasıl iştir bu anlamadim
hurol1 Üye _YldzEnes_' Alıntı: mobildeyim alıntı yapmaya uğraşamam, selamımı alan almayan maxicanlar nasılsınız sizde benim gibi okula gitmeyeceksinız galiba, Genişletmek için tıkla ... Son hafta okula gidenmi var
_YldzEnes_' Alıntı: mobildeyim alıntı yapmaya uğraşamam, selamımı alan almayan maxicanlar nasılsınız sizde benim gibi okula gitmeyeceksinız galiba, Genişletmek için tıkla ... Son hafta okula gidenmi var
hikmet366 Üye Yellowworm' Alıntı: Selam beyler muhabbetiniz bol olsun Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Kingmortall Üye -Akıncı' Alıntı: tamam komutanım Genişletmek için tıkla ... komutanım değil anlaşıldı onbaşım
Umur dağlar Üye hurol1' Alıntı: Son hafta okula gidenmi var Genişletmek için tıkla ... Ben gidiyorum 18,5 devamsızlık var
hurol1' Alıntı: Son hafta okula gidenmi var Genişletmek için tıkla ... Ben gidiyorum 18,5 devamsızlık var
Akıncı Üye Kingmortall' Alıntı: komutanım değil anlaşıldı onbaşım Genişletmek için tıkla ... anlaşıldı onbaşım bu arada nerden giriyorsun abi
Kingmortall' Alıntı: komutanım değil anlaşıldı onbaşım Genişletmek için tıkla ... anlaşıldı onbaşım bu arada nerden giriyorsun abi
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: anlaşıldı onbaşım bu arada nerden giriyorsun abi Genişletmek için tıkla ... Nasa dan bağlanıyor
-Akıncı' Alıntı: anlaşıldı onbaşım bu arada nerden giriyorsun abi Genişletmek için tıkla ... Nasa dan bağlanıyor