Nasıl yani :ehe Şimdiki halimi görsen aklını kaybedersin :D
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: Nasıl yani Genişletmek için tıkla ... Şimdiki halimi görsen aklını kaybedersin
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Şimdiki halimi görsen aklını kaybedersin Genişletmek için tıkla ... E gördük ya ulan daha ne görecez
1STayTRue35' Alıntı: Şimdiki halimi görsen aklını kaybedersin Genişletmek için tıkla ... E gördük ya ulan daha ne görecez
1STayTRue35 Üye Bu daha bişey değil olum o değil de sen antalyanın neresindesin kanka sormayı unuttum
1STayTRue35 Üye şimdi öğretmen moduna girdiğim foto geliyo - - - Eklendi - - - bende ıspartadayım la antalya ya gelecem ondan soruyom heralde
şimdi öğretmen moduna girdiğim foto geliyo - - - Eklendi - - - bende ıspartadayım la antalya ya gelecem ondan soruyom heralde
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Eyvah bu adam cidden yakışıklı yav benden bile Genişletmek için tıkla ... Sağolasın ama değilim geçen sene sivilce falan yoktu şimdi sivilce falan çıktı nedense
x-scarface' Alıntı: Eyvah bu adam cidden yakışıklı yav benden bile Genişletmek için tıkla ... Sağolasın ama değilim geçen sene sivilce falan yoktu şimdi sivilce falan çıktı nedense
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: bende ıspartadayım la antalya ya gelecem ondan soruyom heralde Genişletmek için tıkla ... Hee ne zaman gelecen ortak tatile mi? Ben 2 güne istanbul oradan da antep yapacam abimin düğünü var da
1STayTRue35' Alıntı: bende ıspartadayım la antalya ya gelecem ondan soruyom heralde Genişletmek için tıkla ... Hee ne zaman gelecen ortak tatile mi? Ben 2 güne istanbul oradan da antep yapacam abimin düğünü var da
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Sağolasın ama değilim geçen sene sivilce falan yoktu şimdi sivilce falan çıktı nedense Genişletmek için tıkla ... Kardeşim 16 yaşındasın o normal sen 20 lerde filan
Umur dağlar' Alıntı: Sağolasın ama değilim geçen sene sivilce falan yoktu şimdi sivilce falan çıktı nedense Genişletmek için tıkla ... Kardeşim 16 yaşındasın o normal sen 20 lerde filan
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Yalnız konu sakata gidiyor haberiniz ola izdivaç sitesimi la bura Genişletmek için tıkla ... valla he yeter bence
x-scarface' Alıntı: Yalnız konu sakata gidiyor haberiniz ola izdivaç sitesimi la bura Genişletmek için tıkla ... valla he yeter bence
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: Yalnız konu sakata gidiyor haberiniz ola izdivaç sitesimi la bura Genişletmek için tıkla ... ne alaka la neyse onu sonra da hallederim
x-scarface' Alıntı: Yalnız konu sakata gidiyor haberiniz ola izdivaç sitesimi la bura Genişletmek için tıkla ... ne alaka la neyse onu sonra da hallederim
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Hee ne zaman gelecen ortak tatile mi? Ben 2 güne istanbul oradan da antep yapacam abimin düğünü var da Genişletmek için tıkla ... İstanbulun neresine geliyosun abi 16 haziranda 17 yaşıma gircem
x-scarface' Alıntı: Hee ne zaman gelecen ortak tatile mi? Ben 2 güne istanbul oradan da antep yapacam abimin düğünü var da Genişletmek için tıkla ... İstanbulun neresine geliyosun abi 16 haziranda 17 yaşıma gircem
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: Hee ne zaman gelecen ortak tatile mi? Ben 2 güne istanbul oradan da antep yapacam abimin düğünü var da Genişletmek için tıkla ... Haziranın 17sinden sonra filan gelicem daha var yani
x-scarface' Alıntı: Hee ne zaman gelecen ortak tatile mi? Ben 2 güne istanbul oradan da antep yapacam abimin düğünü var da Genişletmek için tıkla ... Haziranın 17sinden sonra filan gelicem daha var yani
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: İstanbulun neresine geliyosun abi 16 haziranda 17 yaşıma gircem Genişletmek için tıkla ... Bende tam onu sordum Ben Anadolu ya gelecem ortak.
Umur dağlar' Alıntı: İstanbulun neresine geliyosun abi 16 haziranda 17 yaşıma gircem Genişletmek için tıkla ... Bende tam onu sordum Ben Anadolu ya gelecem ortak.
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: ne alaka la neyse onu sonra da hallederim Genişletmek için tıkla ... E bi zahmet bi sünnet fotoların kaldı la göstermediğin
1STayTRue35' Alıntı: ne alaka la neyse onu sonra da hallederim Genişletmek için tıkla ... E bi zahmet bi sünnet fotoların kaldı la göstermediğin
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Haziranın 17sinden sonra filan gelicem daha var yani Genişletmek için tıkla ... Anladım ortak buralarda olursam gelir alırım seni cadde yaparız
1STayTRue35' Alıntı: Haziranın 17sinden sonra filan gelicem daha var yani Genişletmek için tıkla ... Anladım ortak buralarda olursam gelir alırım seni cadde yaparız