Bende mi uyusam napSam :hmmm Benim uykum geldi valla :D
Umur dağlar Üye marist' Alıntı: Bende mi uyusam napSam Genişletmek için tıkla ... Benim uykum geldi valla
Umur dağlar Üye Ben kaçtım arkadaşlar bugünlük benden bu kadar Allah'a emanet olun iyi geceler iyi uykular sabah görüşmek üzere
Ben kaçtım arkadaşlar bugünlük benden bu kadar Allah'a emanet olun iyi geceler iyi uykular sabah görüşmek üzere
marist Üye Umur dağlar' Alıntı: Benim uykum geldi valla Genişletmek için tıkla ... benimde , saatte geç oldu herkeste gitti :-)
Umur dağlar' Alıntı: Benim uykum geldi valla Genişletmek için tıkla ... benimde , saatte geç oldu herkeste gitti :-)
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Ben kaçtım arkadaşlar bugünlük benden bu kadar Allah'a emanet olun iyi geceler iyi uykular sabah görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Selametle
Umur dağlar' Alıntı: Ben kaçtım arkadaşlar bugünlük benden bu kadar Allah'a emanet olun iyi geceler iyi uykular sabah görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Selametle
x-scarface Üye marist' Alıntı: benimde , saatte geç oldu herkeste gitti :-) Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
x-scarface Üye marist' Alıntı: Sanada abim ama sabah oluyor Genişletmek için tıkla ... Haklısın valla
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın sanada kardeşim
by-pegasus Üye BYFECI' Alıntı: Hoşgeldiniz - - - Eklendi - - - Şu tanımadıklarım isminizi ve yaşlarınızı alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... nasılsın burak abi
BYFECI' Alıntı: Hoşgeldiniz - - - Eklendi - - - Şu tanımadıklarım isminizi ve yaşlarınızı alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... nasılsın burak abi
Umur dağlar Üye achambo' Alıntı: nasılsınız erkenciyim biraz Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Allah'ın selamı üzerinize olsun, gececiler, nabıyonuz? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz sizi sormalı
achambo' Alıntı: nasılsınız erkenciyim biraz Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Allah'ın selamı üzerinize olsun, gececiler, nabıyonuz? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz sizi sormalı