Ruanda :) Zenci bi erkekti :) Hahahahah güzel :D
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: Taner o telefon bölümünü paintle mi boyadın la nasıl beyaz orası Genişletmek için tıkla ... O iş bende aga Karakter onlar boya değil
x-scarface' Alıntı: Taner o telefon bölümünü paintle mi boyadın la nasıl beyaz orası Genişletmek için tıkla ... O iş bende aga Karakter onlar boya değil
CABBAR Üye marist' Alıntı: Sağdan geliyorum. Genişletmek için tıkla ... At ortaya bi konu oradan da yürürüz havalar da pek bi soğuk bu sene
marist' Alıntı: Sağdan geliyorum. Genişletmek için tıkla ... At ortaya bi konu oradan da yürürüz havalar da pek bi soğuk bu sene
marist Üye TheLastWarrior' Alıntı: bende iyi vasfı allah iyilik versin Genişletmek için tıkla ... Amin , Amin cümlemize. Teşekkürler Çağrı
TheLastWarrior' Alıntı: bende iyi vasfı allah iyilik versin Genişletmek için tıkla ... Amin , Amin cümlemize. Teşekkürler Çağrı
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Resim lütfen madem merak ettiriyorsun resim koy kardeşim Genişletmek için tıkla ... caponca yazmış site kafayı yemiş
CABBAR' Alıntı: Resim lütfen madem merak ettiriyorsun resim koy kardeşim Genişletmek için tıkla ... caponca yazmış site kafayı yemiş
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Hahahahah güzel Genişletmek için tıkla ... O kadar kişi arasından bi sen güzel dedin hayırdır
Umur dağlar' Alıntı: Hahahahah güzel Genişletmek için tıkla ... O kadar kişi arasından bi sen güzel dedin hayırdır
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: caponca yazmış site kafayı yemiş Genişletmek için tıkla ... ciddi misin
marist Üye CABBAR' Alıntı: At ortaya bi konu oradan da yürürüz havalar da pek bi soğuk bu sene Genişletmek için tıkla ... Yazın geçer o soğukluk
CABBAR' Alıntı: At ortaya bi konu oradan da yürürüz havalar da pek bi soğuk bu sene Genişletmek için tıkla ... Yazın geçer o soğukluk
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: bak Genişletmek için tıkla ... Aynen dandik bi telefon kullandığım için yazma gereği bulunmadım
x-scarface' Alıntı: bak Genişletmek için tıkla ... Aynen dandik bi telefon kullandığım için yazma gereği bulunmadım
CABBAR Üye TheLastWarrior' Alıntı: işkence yapmayın gece gece Genişletmek için tıkla ... Ne oldu la yemeklere tatlılara mı dedin
TheLastWarrior' Alıntı: işkence yapmayın gece gece Genişletmek için tıkla ... Ne oldu la yemeklere tatlılara mı dedin
marist Üye TheLastWarrior' Alıntı: ben gider hadi eyvallah eyi geceler allah rahatlık versin cümleten maxicep ailesi Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler..
TheLastWarrior' Alıntı: ben gider hadi eyvallah eyi geceler allah rahatlık versin cümleten maxicep ailesi Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler..
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Aynen dandik bi telefon kullandığım için yazma gereği bulunmadım Genişletmek için tıkla ... Bende yazan telefonu bi aratsana görsellerden
1STayTRue35' Alıntı: Aynen dandik bi telefon kullandığım için yazma gereği bulunmadım Genişletmek için tıkla ... Bende yazan telefonu bi aratsana görsellerden