sopa:
hikmet366 Üye CABBAR' Alıntı: La ben beğeniyorum Ya yetmiyor mu Genişletmek için tıkla ... ide ben kim neyi beğeniyor bilmiyorum ki mobilım
CABBAR' Alıntı: La ben beğeniyorum Ya yetmiyor mu Genişletmek için tıkla ... ide ben kim neyi beğeniyor bilmiyorum ki mobilım
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Afiyet olsun dedeler Genişletmek için tıkla ... Kaymak şekeri var yin mi Aykut
1STayTRue35 Üye CABBAR' Alıntı: çok kaçırma aman haa Genişletmek için tıkla ... Kalkabilsem gidecem muhabbeti de bırakamıyorum
CABBAR' Alıntı: çok kaçırma aman haa Genişletmek için tıkla ... Kalkabilsem gidecem muhabbeti de bırakamıyorum
emreolol Üye x-scarface' Alıntı: Bunsuz olmaz Genişletmek için tıkla ... la yeter neyiniz var gece gece yerssek bunlari butun mide alt ust olur
x-scarface' Alıntı: Bunsuz olmaz Genişletmek için tıkla ... la yeter neyiniz var gece gece yerssek bunlari butun mide alt ust olur
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Bunsuz olmaz Genişletmek için tıkla ... Of of hararet yapar zaten
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Kaymak şekeri var yin mi Aykut Genişletmek için tıkla ... Tövbeeee la o yinirmi tansiyon zıplatır
CABBAR' Alıntı: Kaymak şekeri var yin mi Aykut Genişletmek için tıkla ... Tövbeeee la o yinirmi tansiyon zıplatır
x-scarface Üye TheLastWarrior' Alıntı: iyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin çağrım
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Tövbeeee la o yinirmi tansiyon zıplatır Genişletmek için tıkla ... Ruanda'lı birisi geldi yurda o zamanda yanımda vardı lokum yedirdim yazık ilk defa yediği için boğazı yandı
x-scarface' Alıntı: Tövbeeee la o yinirmi tansiyon zıplatır Genişletmek için tıkla ... Ruanda'lı birisi geldi yurda o zamanda yanımda vardı lokum yedirdim yazık ilk defa yediği için boğazı yandı
1STayTRue35 Üye Umur dağlar' Alıntı: Tamam tamam beğeniyorum herkesi :P Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Umur kardeş
Umur dağlar' Alıntı: Tamam tamam beğeniyorum herkesi :P Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Umur kardeş