Yarım porsiyon güzeldi :) :tebessüm:
hikmet366 Üye CABBAR' Alıntı: Kaç oldu ki ? Genişletmek için tıkla ... yoksa burak 5000 mesajı mı tamamladı
CABBAR Üye Taner askerlikle ilgili bişeyler yazmışın alıntı yapamadım. Ne zaman gideceksin askere Kasımda mı
x-scarface Üye tncxxx' Alıntı: gececi tayfaaaa bizede yer varmı dostlar ? Genişletmek için tıkla ... Herdaim buyur güzel kardeş.
tncxxx' Alıntı: gececi tayfaaaa bizede yer varmı dostlar ? Genişletmek için tıkla ... Herdaim buyur güzel kardeş.
CABBAR Üye .TremmerT.' Alıntı: Paragrafı okumadan soruyu çözmeye çalıştığım doğrudur Genişletmek için tıkla ... Aha aynı ben sıklardan çıkıyor zaten
.TremmerT.' Alıntı: Paragrafı okumadan soruyu çözmeye çalıştığım doğrudur Genişletmek için tıkla ... Aha aynı ben sıklardan çıkıyor zaten
1STayTRue35 Üye Joker' Alıntı: Ben kaçıyorum belki sonra ugrarim Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... Yetişemedin de mi sende muhabbete
Joker' Alıntı: Ben kaçıyorum belki sonra ugrarim Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... Yetişemedin de mi sende muhabbete
emreolol Üye CABBAR' Alıntı: Aleykümselam bu hesabı kullanan iki kardeşti sanırım Sen büyük olan mısın küçük olan mı Genişletmek için tıkla ... vay be hafizan iyimis kardes o sacmalayani kucuk kardesim o zezek adinda nick acti bu benim artik
CABBAR' Alıntı: Aleykümselam bu hesabı kullanan iki kardeşti sanırım Sen büyük olan mısın küçük olan mı Genişletmek için tıkla ... vay be hafizan iyimis kardes o sacmalayani kucuk kardesim o zezek adinda nick acti bu benim artik
CABBAR Üye tncxxx' Alıntı: gececi tayfaaaa bizede yer varmı dostlar ? Genişletmek için tıkla ... Var tabi olmaz mı
tncxxx' Alıntı: gececi tayfaaaa bizede yer varmı dostlar ? Genişletmek için tıkla ... Var tabi olmaz mı
marist Üye CABBAR' Alıntı: Unutmam büyük ihtimalle ama o gun tekrar kutlayanmazsam diye şimdiden kutlayayım mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... İnşallah unutmazsın Teşekkürler abim.
CABBAR' Alıntı: Unutmam büyük ihtimalle ama o gun tekrar kutlayanmazsam diye şimdiden kutlayayım mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... İnşallah unutmazsın Teşekkürler abim.
x-scarface Üye emreolol' Alıntı: vay be hafizan iyimis kardes o sacmalayani kucuk kardesim o zezek adinda nick acti bu benim artik Genişletmek için tıkla ... Saçmalayanı mı
emreolol' Alıntı: vay be hafizan iyimis kardes o sacmalayani kucuk kardesim o zezek adinda nick acti bu benim artik Genişletmek için tıkla ... Saçmalayanı mı
1STayTRue35 Üye CABBAR' Alıntı: Taner askerlikle ilgili bişeyler yazmışın alıntı yapamadım. Ne zaman gideceksin askere Kasımda mı Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ama büyük ihtimal öyle olacak gibi, senin okul nası gidiyo bütünlemeye dersin kalmadı di mi
CABBAR' Alıntı: Taner askerlikle ilgili bişeyler yazmışın alıntı yapamadım. Ne zaman gideceksin askere Kasımda mı Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ama büyük ihtimal öyle olacak gibi, senin okul nası gidiyo bütünlemeye dersin kalmadı di mi