:kop2: Ne gülüyon la :d:
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Cabbar vasfi 10 numara bi kardeşimizdir ona göre. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah tanisalım hele sen diyorsan doğrudur
x-scarface' Alıntı: Cabbar vasfi 10 numara bi kardeşimizdir ona göre. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah tanisalım hele sen diyorsan doğrudur
1STayTRue35 Üye CABBAR' Alıntı: Son sene kaldı ama yaz okulu var yine 3.sınıf zor geldi bana. Şimdi askerlik mı var ? Genişletmek için tıkla ... Aynen sırada askerlik var herhalde bizim mamiyle aynı anda bitecek
CABBAR' Alıntı: Son sene kaldı ama yaz okulu var yine 3.sınıf zor geldi bana. Şimdi askerlik mı var ? Genişletmek için tıkla ... Aynen sırada askerlik var herhalde bizim mamiyle aynı anda bitecek
Umur dağlar Üye emreolol' Alıntı: selamun aleykum ey cematul muslimin nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam iyiyiz seni sormalı
emreolol' Alıntı: selamun aleykum ey cematul muslimin nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam iyiyiz seni sormalı
x-scarface Üye .TremmerT.' Alıntı: Yavrumodhoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Başına sonuna iki nokta koysaydın simili olurdu
.TremmerT.' Alıntı: Yavrumodhoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Başına sonuna iki nokta koysaydın simili olurdu
CABBAR Üye marist' Alıntı: akLımı karıstırma dogru dedim iste abi bugun 8 haziran 2 gün sonra 10 haziranda. Yani 2. Gün Genişletmek için tıkla ... Unutmam büyük ihtimalle ama o gun tekrar kutlayanmazsam diye şimdiden kutlayayım mutlu yıllar
marist' Alıntı: akLımı karıstırma dogru dedim iste abi bugun 8 haziran 2 gün sonra 10 haziranda. Yani 2. Gün Genişletmek için tıkla ... Unutmam büyük ihtimalle ama o gun tekrar kutlayanmazsam diye şimdiden kutlayayım mutlu yıllar
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: Yok ben 11 ayın üyesi olacamda Genişletmek için tıkla ... Yakışırr
CABBAR Üye .TremmerT.' Alıntı: Yavrumodhoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Ulen sadece okuma yaz yaz
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: 5000 de albay mı olunuyordu milleeeeeeet Genişletmek için tıkla ... Kaç oldu ki ?
x-scarface' Alıntı: 5000 de albay mı olunuyordu milleeeeeeet Genişletmek için tıkla ... Kaç oldu ki ?
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: 5000 de albay mı olunuyordu milleeeeeeet Genişletmek için tıkla ... heee