Umur dağlar gel kardeşim gel :) Nereye :D
CABBAR Üye .TremmerT.' Alıntı: 1000 beğeniye az kaldı hani Genişletmek için tıkla ... Mobilim yarın gece Ya da pazar sabah erken saatlerde Seni 1300 yapabilirim
.TremmerT.' Alıntı: 1000 beğeniye az kaldı hani Genişletmek için tıkla ... Mobilim yarın gece Ya da pazar sabah erken saatlerde Seni 1300 yapabilirim
hikmet366 Üye CABBAR' Alıntı: Mobilim yarın gece Ya da pazar sabah erken saatlerde Seni 1300 yapabilirim Genişletmek için tıkla ... benıde unutma ağa bey
CABBAR' Alıntı: Mobilim yarın gece Ya da pazar sabah erken saatlerde Seni 1300 yapabilirim Genişletmek için tıkla ... benıde unutma ağa bey
CABBAR Üye marist' Alıntı: Maalesef degil. Mardin abi. Genişletmek için tıkla ... Allah Allah Neyse hepsi bizim memleketimiz yaş kaç tanisalım hele kurban
marist' Alıntı: Maalesef degil. Mardin abi. Genişletmek için tıkla ... Allah Allah Neyse hepsi bizim memleketimiz yaş kaç tanisalım hele kurban
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Emin misin Genişletmek için tıkla ... Ulan 10 kişi üye yazıyor nerde orda 10 üye saysana
CABBAR' Alıntı: Emin misin Genişletmek için tıkla ... Ulan 10 kişi üye yazıyor nerde orda 10 üye saysana
CABBAR Üye hikmet366' Alıntı: benıde unutma ağa bey Genişletmek için tıkla ... Tamam la ömrümü yedin tamam şaka bi yana hallederiz
hikmet366' Alıntı: benıde unutma ağa bey Genişletmek için tıkla ... Tamam la ömrümü yedin tamam şaka bi yana hallederiz
1STayTRue35 Üye CABBAR' Alıntı: Mobilsin anlaşılan canın sağolsun bende sandım ki biz cevap veremeyince gittin Genişletmek için tıkla ... Yok be hacı olur mu öyle şey hiç
CABBAR' Alıntı: Mobilsin anlaşılan canın sağolsun bende sandım ki biz cevap veremeyince gittin Genişletmek için tıkla ... Yok be hacı olur mu öyle şey hiç
x-scarface Üye hikmet366' Alıntı: benıde unutma ağa bey Genişletmek için tıkla ... La oğlum fırsatçılık etme yav
hikmet366 Üye CABBAR' Alıntı: Tamam la ömrümü yedin tamam şaka bi yana hallederiz Genişletmek için tıkla ... çaktırma konuya dal
CABBAR' Alıntı: Tamam la ömrümü yedin tamam şaka bi yana hallederiz Genişletmek için tıkla ... çaktırma konuya dal
marist Üye CABBAR' Alıntı: Allah Allah Neyse hepsi bizim memleketimiz yaş kaç tanisalım hele kurban Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle heryer bizim. 18 yasıma 2 gün sonra girecem abim.
CABBAR' Alıntı: Allah Allah Neyse hepsi bizim memleketimiz yaş kaç tanisalım hele kurban Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle heryer bizim. 18 yasıma 2 gün sonra girecem abim.
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Ulan 10 kişi üye yazıyor nerde orda 10 üye saysana Genişletmek için tıkla ... Bak bu dediğinle inandım Şimdi ispatlamış oldun
x-scarface' Alıntı: Ulan 10 kişi üye yazıyor nerde orda 10 üye saysana Genişletmek için tıkla ... Bak bu dediğinle inandım Şimdi ispatlamış oldun
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Kardeş tanışamadık seninle Genişletmek için tıkla ... Umur ben kardeşim istanbuldan 17 yaşındayım tekirdağlıyım
x-scarface' Alıntı: Kardeş tanışamadık seninle Genişletmek için tıkla ... Umur ben kardeşim istanbuldan 17 yaşındayım tekirdağlıyım
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: La oğlum fırsatçılık etme yav Genişletmek için tıkla ... borcu vermedi abı
CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: Yok be hacı olur mu öyle şey hiç Genişletmek için tıkla ... bitti okul demi
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Bak bu dediğinle inandım Şimdi ispatlamış oldun Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür
CABBAR' Alıntı: Bak bu dediğinle inandım Şimdi ispatlamış oldun Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür
1STayTRue35 Üye CABBAR' Alıntı: Mobilim yarın gece Ya da pazar sabah erken saatlerde Seni 1300 yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Hayırdır la nolii
CABBAR' Alıntı: Mobilim yarın gece Ya da pazar sabah erken saatlerde Seni 1300 yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Hayırdır la nolii