Naber abim nasılsın :) - - - Eklendi - - - Allah arttırsın kardeşim :) iyiyim kardeşim sen?
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Naber abim nasılsın - - - Eklendi - - - Allah arttırsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen?
Joker' Alıntı: Naber abim nasılsın - - - Eklendi - - - Allah arttırsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen?
OttomaN TigeR Üye zxdelemi' Alıntı: arkadaşlar ben mobilden smiley atamıyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla ... smiley kodlarını yazmalısın
zxdelemi' Alıntı: arkadaşlar ben mobilden smiley atamıyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla ... smiley kodlarını yazmalısın
Joker Emekli Yönetici zxdelemi' Alıntı: arkadaşlar ben mobilden smiley atamıyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla ... Mobilde smiley yok çünkü kodlarını yazman lazım bununla ilgili konular vardı araştır biraz
zxdelemi' Alıntı: arkadaşlar ben mobilden smiley atamıyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla ... Mobilde smiley yok çünkü kodlarını yazman lazım bununla ilgili konular vardı araştır biraz
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim kardeşim sen? Genişletmek için tıkla ... Abi midem rahatsız kötüyüm
by-pegasus Üye Joker' Alıntı: Mobilde smiley yok çünkü kodlarını yazman lazım bununla ilgili konular vardı araştır biraz Genişletmek için tıkla ... işte sorun orda kodu yazıyorum ama görünmüyor
Joker' Alıntı: Mobilde smiley yok çünkü kodlarını yazman lazım bununla ilgili konular vardı araştır biraz Genişletmek için tıkla ... işte sorun orda kodu yazıyorum ama görünmüyor
Emrgncy Üye zxdelemi' Alıntı: arkadaşlar ben mobilden smiley atamıyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla ... Onunla alakalı bir konu olacaktı, bulursam sana link vereyim...
zxdelemi' Alıntı: arkadaşlar ben mobilden smiley atamıyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla ... Onunla alakalı bir konu olacaktı, bulursam sana link vereyim...
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Abi midem rahatsız kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Mideye ne bulursa dolduranlardan değilsin değil mi? Şaka şaka neyin var?
Joker' Alıntı: Abi midem rahatsız kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Mideye ne bulursa dolduranlardan değilsin değil mi? Şaka şaka neyin var?
Joker Emekli Yönetici zxdelemi' Alıntı: işte sorun orda kodu yazıyorum ama görünmüyor Genişletmek için tıkla ... Yanlış yazıyorsundur deneme yap mesela bir tane : tşk : yaz ama noktalar arasında boşluk olmasın
zxdelemi' Alıntı: işte sorun orda kodu yazıyorum ama görünmüyor Genişletmek için tıkla ... Yanlış yazıyorsundur deneme yap mesela bir tane : tşk : yaz ama noktalar arasında boşluk olmasın
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: cümleten hosbulduk nasıl gideyi Genişletmek için tıkla ... seni sormalı
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Mideye ne bulursa dolduranlardan değilsin değil mi? Şaka şaka neyin var? Genişletmek için tıkla ... Yok abi öyle değil bende mide ülseri var
OttomaN TigeR' Alıntı: Mideye ne bulursa dolduranlardan değilsin değil mi? Şaka şaka neyin var? Genişletmek için tıkla ... Yok abi öyle değil bende mide ülseri var
by-pegasus Üye Joker' Alıntı: Yanlış yazıyorsundur deneme yap mesela bir tane yaz Genişletmek için tıkla ...
MrExpert Üye Emrgncy112' Alıntı: N97 mini Genişletmek için tıkla ... S60v5 i bir ara 5800ım vardı ordan biliyorum gerçek allah kolaylık versin zor çok zor
Emrgncy112' Alıntı: N97 mini Genişletmek için tıkla ... S60v5 i bir ara 5800ım vardı ordan biliyorum gerçek allah kolaylık versin zor çok zor
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sınavlar açıklandı sıkıntı yok diploma alacağım hem seviniyom hem üzülüyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sınavlar açıklandı sıkıntı yok diploma alacağım hem seviniyom hem üzülüyorum