Joker
Emekli Yönetici
Abi kusura bakmayın bu tahammül edemediğim birşey.Bize büyüklerimize saygı küçüklerimize sevgi diye öğretildi.Bir kusurumuz varsa affola.
Esta'ğfurullah Kardeşim, mühimiyeti yok. Sağ olasın.
Abi kusura bakmayın bu tahammül edemediğim birşey.Bize büyüklerimize saygı küçüklerimize sevgi diye öğretildi.Bir kusurumuz varsa affola.
Esta'ğfurullah Kardeşim, mühimiyeti yok. Sağ olasın.
Abi çok özledik nerdesin sen yahuSamimiyetiniz için hepimize teşekkürler, ayrı ayrı alıntı yapmadım kusura bakmayın. Ben çok iyiyim sizler nasılsınız inşallah?

Hamd olsun abim görüşemedik ne zamandır kusura bakma ben atabilrdim ama pm atmayarak tam bir cahillik ettim.Samimiyetiniz için hepimize teşekkürler, ayrı ayrı alıntı yapmadım kusura bakmayın. Ben çok iyiyim sizler nasılsınız inşallah?
Sen gören göze bedbahtlık ne hacet.

Eyvallah abim
Esta'ğfurullah Kardeşim. Ne kusru, bu kelâmlar olsa dahi kusur mu bırakır.

Bugün formundasın maşallah![]()
ö.d abi mobil olduğum için yaşı göremiyorum ondan

Anladım kardeş.ö.d abi mobil olduğum için yaşı göremiyorum ondan

İyi geceler kardeşim Allah rahatlık versinyatma zamani artik bana.herkese hayirli geceler,iyi muhabbetler.birbirinizi uzmeden muhabbet edin.burak ozellikle sen : optum:![]()
![]()

Selametle Allaha emanet hüseyin kardeşim.

siz de hepiniz Allah'a emanet![]()