Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici

Esta'ğfurullah Kardeşim, mühimiyeti yok. Sağ olasın.
Abi kusura bakmayın bu tahammül edemediğim birşey.Bize büyüklerimize saygı küçüklerimize sevgi diye öğretildi.Bir kusurumuz varsa affola.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Bu konuyu görebilmek için üye olmaniz gerekmekttedir.Lütfen,gereken,islemelri,yamin :ehe

- - - Eklendi - - -

Bu konuyu görebilmek için üye olmaniz gerekmekttedir.Lütfen,gereken,islemelri,yamin :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
Bizde iyiyiz :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Samimiyetiniz için hepimize teşekkürler, ayrı ayrı alıntı yapmadım kusura bakmayın. Ben çok iyiyim sizler nasılsınız inşallah?
Hamd olsun abim görüşemedik ne zamandır kusura bakma ben atabilrdim ama pm atmayarak tam bir cahillik ettim.
Bazen düşünemezsin ya aynen öyle oldu şimdi dank etti kafama inan.

-efşan

-efşan

Üye

Abi kusura bakmayın bu tahammül edemediğim birşey.Bize büyüklerimize saygı küçüklerimize sevgi diye öğretildi.Bir kusurumuz varsa affola.

Esta'ğfurullah Kardeşim. Ne kusru, bu kelâmlar olsa dahi kusur mu bırakır.

• Beğen
Tepkiler: Joker

by-pegasus

Üye

ö.d abi mobil olduğum için yaşı göremiyorum ondan

• Beğen
paradox07

paradox07

Üye
yatma zamani artik bana.herkese hayirli geceler,iyi muhabbetler.birbirinizi uzmeden muhabbet edin.burak ozellikle sen : optum: :op: :bye2:

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Selametle Allaha emanet hüseyin kardeşim.

-efşan

-efşan

Üye
İyi geceler paradox07.

by-pegasus

Üye
Arkadaşlar kendime hiç birşey istemiyorum ama allah anneme elma yanaklı çilek dudaklı sütun bacaklı bir gelin nasip etsin :ehe:

• Beğen
Tepkiler: Dede
Joker

Joker

Emekli Yönetici
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Kac kisi,kaldik konuda ?

Üst Alt