İyi de abi tanımıyorum ki adı ne kim nicki ne :D
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Ya Aras bu Efe ne diyor? Tanımam onu falan diyor.O gelmeden ağzını mı bağlasak acaba Genişletmek için tıkla ... Abi yarına kadar ban at kendi için yoksa sensei çakar kibriti cumhuru bile kurtaramaz
Tahir' Alıntı: Ya Aras bu Efe ne diyor? Tanımam onu falan diyor.O gelmeden ağzını mı bağlasak acaba Genişletmek için tıkla ... Abi yarına kadar ban at kendi için yoksa sensei çakar kibriti cumhuru bile kurtaramaz
codblackops2 Üye achambo' Alıntı: mert biz kaç kişi sayılıyoruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
achambo' Alıntı: mert biz kaç kişi sayılıyoruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: babayaro Genişletmek için tıkla ... Bu nedir abi gözünü severim hayır biz hacıhüsrevliyiz böyle bişey görmedik
Tahir' Alıntı: babayaro Genişletmek için tıkla ... Bu nedir abi gözünü severim hayır biz hacıhüsrevliyiz böyle bişey görmedik
codblackops2 Üye Muhammet DEDE' Alıntı: Bu geceler niye bu kadar uzun arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamunaleykum cümleten ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hocam.
achambo Üye Muhammet DEDE' Alıntı: Bu geceler niye bu kadar uzun arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... bana kısa geliyo
Muhammet DEDE' Alıntı: Bu geceler niye bu kadar uzun arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... bana kısa geliyo
KayraBey Üye Şehriyar' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin Sensei. Mert çay kap gel. Efe hadi kurabiye falan koş koş koş Aras Sensei'nin oturacağı yer hazır mı ?
Şehriyar' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin Sensei. Mert çay kap gel. Efe hadi kurabiye falan koş koş koş Aras Sensei'nin oturacağı yer hazır mı ?
x-scarface Üye TheLastWarrior' Alıntı: kehaneti izleyen varmı starda nicolas cage oynuyor Genişletmek için tıkla ...
TheLastWarrior' Alıntı: kehaneti izleyen varmı starda nicolas cage oynuyor Genişletmek için tıkla ...