As :) Abi kaçırmışsın demek ki suç senin :) Yazik oldu :)
KayraBey Üye Web Designer' Alıntı: As Abi kaçırmışsın demek ki suç senin Genişletmek için tıkla ... Yazik oldu
KayraBey Üye Gençler beni dinleyin.Birazdan Sensei Şehriyar gelecek saygı da kusur etmeyin.İkramlar da bulunun.Yoksa neler olacak siz düşünün
Gençler beni dinleyin.Birazdan Sensei Şehriyar gelecek saygı da kusur etmeyin.İkramlar da bulunun.Yoksa neler olacak siz düşünün
Web Designer Üye İyiyiz çok şükür konu arıyoruz bu gece için - - - Eklendi - - - O kim ki abi tanımıyorum ben
KayraBey Üye Mert sen hemen çay ikram edeceksin ama ateşte pişmiş olsun. Efe sende kek kurabiye falan ver. Aras sende yer göster rahat biryer olsun.Yumuşak yumuşak
Mert sen hemen çay ikram edeceksin ama ateşte pişmiş olsun. Efe sende kek kurabiye falan ver. Aras sende yer göster rahat biryer olsun.Yumuşak yumuşak
Legendary. Üye İdare eder abi ne olsun Film izliyorum televizyondan - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Gençler beni dinleyin.Birazdan Sensei Şehriyar gelecek saygı da kusur etmeyin.İkramlar da bulunun.Yoksa neler olacak siz düşünün Genişletmek için tıkla ...
İdare eder abi ne olsun Film izliyorum televizyondan - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Gençler beni dinleyin.Birazdan Sensei Şehriyar gelecek saygı da kusur etmeyin.İkramlar da bulunun.Yoksa neler olacak siz düşünün Genişletmek için tıkla ...
KayraBey Üye Web Designer' Alıntı: O kim ki abi tanımıyorum ben Genişletmek için tıkla ... Tanimadigini belli etme yoksa işin biter
Web Designer' Alıntı: O kim ki abi tanımıyorum ben Genişletmek için tıkla ... Tanimadigini belli etme yoksa işin biter
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: Bana çay getir kurabiye yap deseydin kavga çıkçekti neyse ki yer gösterdik Genişletmek için tıkla ... Ya Aras bu Efe ne diyor? Tanımam onu falan diyor.O gelmeden ağzını mı bağlasak acaba
x-scarface' Alıntı: Bana çay getir kurabiye yap deseydin kavga çıkçekti neyse ki yer gösterdik Genişletmek için tıkla ... Ya Aras bu Efe ne diyor? Tanımam onu falan diyor.O gelmeden ağzını mı bağlasak acaba
KayraBey Üye .TremmerT.' Alıntı: Dünya süt gününüz kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Seninde.Simdi bir bardak soğuk süt olacaktı offf
.TremmerT.' Alıntı: Dünya süt gününüz kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Seninde.Simdi bir bardak soğuk süt olacaktı offf
achambo Üye selamun aleyküm nasılsınız eve geldim oh be - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Selamunaleykum cümleten ... Genişletmek için tıkla ... as hoşgeldin
selamun aleyküm nasılsınız eve geldim oh be - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Selamunaleykum cümleten ... Genişletmek için tıkla ... as hoşgeldin