Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye

Bence bani hakediyorsun demelisin abi :)

Yok kardeşim dediğim gibi daha tam olgun davranamıyor yaşından dolayı anlayacak ama inşallah iş işten geçmez yoksa kötü art niyetli bir çocuk değil hikmet.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

bu konuyu ne den aras abıye sordum çünkı aras abı de benım gibı konu açtıgı içın yeni benı anlayabılecek kişi olduğunu düşündüm tabı haydarımıda unutmamak lazım
Kendini Aras abi ile karsilastirman cok komik biliyor musun?

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye

bu konuyu ne den aras abıye sordum çünkı aras abı de benım gibı konu açtıgı içın yeni benı anlayabılecek kişi olduğunu düşündüm tabı haydarımıda unutmamak lazım

Kardeş ben kimseyi rahatsız etmedim ve ya haydarda öyleydi ama sen ne yaptın rütbe için konu ve mesaj kastığını her defasında belli ettin bu da ne oldu sinekte küçük mide bulandırır hesabı oldu :ok2:

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
  • Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Yok kardeşim dediğim gibi daha tam olgun davranamıyor yaşından dolayı anlayacak ama inşallah iş işten geçmez yoksa kötü art niyetli bir çocuk değil hikmet.

Valla abi ben yas olgunluk olarak bakmiyorum ben de 15 yasindaydim bu forumda aktif olmaya basladigimda... bir uye gereksizse banlansin eger ben de gereksizsem ben de banlanayim

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Evet ozi harf israfı yapma anladın sen :ok2:

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
  • Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
relax ortamı germeyelim :ehe

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
  • Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye

Valla abi ben yas olgunluk olarak bakmiyorum ben de 15 yasindaydim bu forumda aktif olmaya basladigimda... bir uye gereksizse banlansin eger ben de gereksizsem ben de banlanayim

Tamam kardeşim senin bu konuda ne kadar hassas olduğunu vs ben biliyorum saygısızlığa gereksizliğe gelemiyorsun ancak hiç gerek yok bu konu için ceza alırsan seni affetmeyeceğimi bilmeni isterim bu kadar net.

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
Beni konuşun :pro:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
  • Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Tamam kardeşim senin bu konuda ne kadar hassas olduğunu vs ben biliyorum saygısızlığa gereksizliğe gelemiyorsun ancak hiç gerek yok bu konu için ceza alırsan seni affetmeyeceğimi bilmeni isterim bu kadar net.

Tamam abi ben cikayim en iyisi moralim de bozuk zaten bugun o yuzden uyuyup rahatlamam lazim :bye2:

Unutmayin siinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir

• Beğen

Üst Alt