x-scarface
Üye
Bence bani hakediyorsun demelisin abi![]()
Yok kardeşim dediğim gibi daha tam olgun davranamıyor yaşından dolayı anlayacak ama inşallah iş işten geçmez yoksa kötü art niyetli bir çocuk değil hikmet.
Bence bani hakediyorsun demelisin abi![]()
bende telegol izliyorum koptum gülmektencnntürktemi maç

Maxi yarışma çağrım
Ozi sen katılsan iyiydi ama![]()

bende telegol izliyorum koptum gülmektencnntürktemi maç

Kendini Aras abi ile karsilastirman cok komik biliyor musun?
bu konuyu ne den aras abıye sordum çünkı aras abı de benım gibı konu açtıgı içın yeni benı anlayabılecek kişi olduğunu düşündüm tabı haydarımıda unutmamak lazım
Hic sorma ya ne yapiyor la bu dedim sindirim kindirim gorunce bayagi guldum![]()

bu konuyu ne den aras abıye sordum çünkı aras abı de benım gibı konu açtıgı içın yeni benı anlayabılecek kişi olduğunu düşündüm tabı haydarımıda unutmamak lazım

Bosver Aras abi katilsam da icime sinmeyecek bir seyle kayilmis olurum
Oyum sana![]()

Yok kardeşim dediğim gibi daha tam olgun davranamıyor yaşından dolayı anlayacak ama inşallah iş işten geçmez yoksa kötü art niyetli bir çocuk değil hikmet.
Elemeyi geçip oylamaya kalacağımız meçhul kardeşim
Yaratıcı ve emekli bişey oldu orası ayrı![]()
kazanacaksin sen valla bak icime dogdu 
İste bu bir bakima karsilastirmak olur off neyse senle ugrasamayacagim daha fazla
ben karşılastırma yapmadım kı benı anlayacak tek abım neyse bu gün hep benden mı konuşacağiz
evet çağrı ozi toplanın fenet forumuna gidelim
oguzhan uslu olma sen

Valla abi ben yas olgunluk olarak bakmiyorum ben de 15 yasindaydim bu forumda aktif olmaya basladigimda... bir uye gereksizse banlansin eger ben de gereksizsem ben de banlanayim
Sebin yaptigin seyler Hep yaratici oluyor abikazanacaksin sen valla bak icime dogdu
![]()

Tamam kardeşim senin bu konuda ne kadar hassas olduğunu vs ben biliyorum saygısızlığa gereksizliğe gelemiyorsun ancak hiç gerek yok bu konu için ceza alırsan seni affetmeyeceğimi bilmeni isterim bu kadar net.