:perde:
OttomaN TigeR Üye haydaravısyon' Alıntı: aslm Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Haydar? - - - Eklendi - - - Hoş geldin Efecan, iyiyim sen nasılsın?
haydaravısyon' Alıntı: aslm Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Haydar? - - - Eklendi - - - Hoş geldin Efecan, iyiyim sen nasılsın?
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Şükür kavuşturana selamun aleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam kardeşim hoş geldin, nasıl geçti günün?
x-scarface' Alıntı: Şükür kavuşturana selamun aleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam kardeşim hoş geldin, nasıl geçti günün?
Web Designer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Efecan, iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abi sen de hoş geldin Çok hastayım ben grip oldum
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Efecan, iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abi sen de hoş geldin Çok hastayım ben grip oldum
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Kral abim nasılsın sağlık sıhhatin nasıl Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür Aras'cım haberler sende?
x-scarface' Alıntı: Kral abim nasılsın sağlık sıhhatin nasıl Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür Aras'cım haberler sende?
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam kardeşim hoş geldin, nasıl geçti günün? Genişletmek için tıkla ... Hoş gördüm abim iyiydi yorucuydu malum misafirleri gezdirdim biraz
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam kardeşim hoş geldin, nasıl geçti günün? Genişletmek için tıkla ... Hoş gördüm abim iyiydi yorucuydu malum misafirleri gezdirdim biraz
haydaravısyon Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın Haydar? - - - Eklendi - - - Hoş geldin Efecan, iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bir hastalık yerleşti ne iyileşiyom ne ölüyom
OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın Haydar? - - - Eklendi - - - Hoş geldin Efecan, iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bir hastalık yerleşti ne iyileşiyom ne ölüyom
OttomaN TigeR Üye Web Designer' Alıntı: Hoş buldum abi sen de hoş geldin Çok hastayım ben grip oldum Genişletmek için tıkla ... Allah şifalar versin inşallah, umarım tez vakitte atlatırsın, geçmiş olsun.
Web Designer' Alıntı: Hoş buldum abi sen de hoş geldin Çok hastayım ben grip oldum Genişletmek için tıkla ... Allah şifalar versin inşallah, umarım tez vakitte atlatırsın, geçmiş olsun.
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür Aras'cım haberler sende? Genişletmek için tıkla ... Anladım Allah daim etsin inşallah. Hamd olsun iyiyim bende abim uğraşıyoruz işte aynı. Tam yaz geldi dedik havalar soğudu yağış var burada
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür Aras'cım haberler sende? Genişletmek için tıkla ... Anladım Allah daim etsin inşallah. Hamd olsun iyiyim bende abim uğraşıyoruz işte aynı. Tam yaz geldi dedik havalar soğudu yağış var burada
OttomaN TigeR Üye haydaravısyon' Alıntı: bir hastalık yerleşti ne iyileşiyom ne ölüyom Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin inşallah, bir an önce iyileşmeye bak.
haydaravısyon' Alıntı: bir hastalık yerleşti ne iyileşiyom ne ölüyom Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin inşallah, bir an önce iyileşmeye bak.
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Anladım Allah daim etsin inşallah. Hamd olsun iyiyim bende abim uğraşıyoruz işte aynı. Tam yaz geldi dedik havalar soğudu yağış var burada Genişletmek için tıkla ... bu havalar daha çok aldatır kardeşim. - - - Eklendi - - - Web Designer' Alıntı: Teşekkür ederim abi inşallah Genişletmek için tıkla ... inşallah
x-scarface' Alıntı: Anladım Allah daim etsin inşallah. Hamd olsun iyiyim bende abim uğraşıyoruz işte aynı. Tam yaz geldi dedik havalar soğudu yağış var burada Genişletmek için tıkla ... bu havalar daha çok aldatır kardeşim. - - - Eklendi - - - Web Designer' Alıntı: Teşekkür ederim abi inşallah Genişletmek için tıkla ... inşallah