:perde: - - - Eklendi - - - Evlilik nası memnun musunuz :D :islik :D
OttomaN TigeR Üye - - - Eklendi - - - Web Designer' Alıntı: Evlilik nası memnun musunuz Genişletmek için tıkla ...
Web Designer Üye ardacumhur' Alıntı: Değillerse boşayacak mısın Genişletmek için tıkla ... Hayır tabiki - - - Eklendi - - - Ya bu kadar mı kötü evlenmek
ardacumhur' Alıntı: Değillerse boşayacak mısın Genişletmek için tıkla ... Hayır tabiki - - - Eklendi - - - Ya bu kadar mı kötü evlenmek
OttomaN TigeR Üye Tahir' Alıntı: Tertip sen evlimiydin Çoluk cocuk falan Genişletmek için tıkla ... Tertip benim evli olduğumu bilmiyor musun cidden? Çoluk çocuğa karışmadım henüz
Tahir' Alıntı: Tertip sen evlimiydin Çoluk cocuk falan Genişletmek için tıkla ... Tertip benim evli olduğumu bilmiyor musun cidden? Çoluk çocuğa karışmadım henüz
ardacumhur Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Size bir şiir daha paylaşayım mı? Genişletmek için tıkla ... Hemen abi
OttomaN TigeR Üye Tahir' Alıntı: Evlilik süper.hele cocuk daha süper Genişletmek için tıkla ... Allah sana ve ailene selamet versin, Bizede İnşallah o günleri görmek nasip olur tertip
Tahir' Alıntı: Evlilik süper.hele cocuk daha süper Genişletmek için tıkla ... Allah sana ve ailene selamet versin, Bizede İnşallah o günleri görmek nasip olur tertip
Web Designer Üye Tahir' Alıntı: Evlilik süper.hele cocuk daha süper Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin abi
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tertip benim evli olduğumu bilmiyor musun cidden? Çoluk çocuğa karışmadım henüz Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum tertip
OttomaN TigeR' Alıntı: Tertip benim evli olduğumu bilmiyor musun cidden? Çoluk çocuğa karışmadım henüz Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum tertip
OttomaN TigeR Üye Tahir' Alıntı: Bilmiyordum tertip Genişletmek için tıkla ... Sorun değil tertip öğrenmiş oldun işte