Öyle tabi abim. İnşallah olur ne diyelim önemsiyor çünkü. inşallah Ahmetin şakasında çok,korkmuştu
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Öyle tabi abim. İnşallah olur ne diyelim önemsiyor çünkü. Genişletmek için tıkla ... inşallah Ahmetin şakasında çok,korkmuştu
x-scarface' Alıntı: Öyle tabi abim. İnşallah olur ne diyelim önemsiyor çünkü. Genişletmek için tıkla ... inşallah Ahmetin şakasında çok,korkmuştu
Web Designer Üye Ne ya olurum belki Evet Cumhur bayağı iyi gidiyo ya kıskanıyorum onu Ayın üyeside oldu ben yerimde sayıyorum
Ne ya olurum belki Evet Cumhur bayağı iyi gidiyo ya kıskanıyorum onu Ayın üyeside oldu ben yerimde sayıyorum
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: inşallah Ahmetin şakasında çok,korkmuştu Genişletmek için tıkla ... Evet Hakederse olsun tabi abim ya temiz çocuk burak kardeşimiz.
OttomaN TigeR' Alıntı: inşallah Ahmetin şakasında çok,korkmuştu Genişletmek için tıkla ... Evet Hakederse olsun tabi abim ya temiz çocuk burak kardeşimiz.
OttomaN TigeR Üye Web Designer' Alıntı: Ne ya olurum belki Evet Cumhur bayağı iyi gidiyo ya kıskanıyorum onu Ayın üyeside oldu ben yerimde sayıyorum Genişletmek için tıkla ... üzülme her şeyin bir zamanı var
Web Designer' Alıntı: Ne ya olurum belki Evet Cumhur bayağı iyi gidiyo ya kıskanıyorum onu Ayın üyeside oldu ben yerimde sayıyorum Genişletmek için tıkla ... üzülme her şeyin bir zamanı var
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Uykum geliyor yavaş yavaş Genişletmek için tıkla ... Benimde valla
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Evet Hakederse olsun tabi abim ya temiz çocuk burak kardeşimiz. Genişletmek için tıkla ... inşallah ben,olsun istiyorum
x-scarface' Alıntı: Evet Hakederse olsun tabi abim ya temiz çocuk burak kardeşimiz. Genişletmek için tıkla ... inşallah ben,olsun istiyorum
x-scarface Üye Web Designer' Alıntı: Ne ya olurum belki Evet Cumhur bayağı iyi gidiyo ya kıskanıyorum onu Ayın üyeside oldu ben yerimde sayıyorum Genişletmek için tıkla ... Kıskançlık yapma ha sen ha o fark mı var. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: inşallah ben,olsun istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende gönülden istiyorum valla abim.
Web Designer' Alıntı: Ne ya olurum belki Evet Cumhur bayağı iyi gidiyo ya kıskanıyorum onu Ayın üyeside oldu ben yerimde sayıyorum Genişletmek için tıkla ... Kıskançlık yapma ha sen ha o fark mı var. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: inşallah ben,olsun istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende gönülden istiyorum valla abim.
OttomaN TigeR Üye Web Designer' Alıntı: Gökçen abi sen nie moderator deilsin Genişletmek için tıkla ... Bunun kararını yönetim veriyor, Ayrıca Ben böyle iyiyim be kardeşim, olmak isteseydim bir iki cfw ile olabilirdim. Ama ben yardımcı olmayı seviyorum.
Web Designer' Alıntı: Gökçen abi sen nie moderator deilsin Genişletmek için tıkla ... Bunun kararını yönetim veriyor, Ayrıca Ben böyle iyiyim be kardeşim, olmak isteseydim bir iki cfw ile olabilirdim. Ama ben yardımcı olmayı seviyorum.
Web Designer Üye Hmm ben msj sayısına göre sanıyodum abi ondan 20.000 dediler ya sen geçmişsin kafam karışmıştı - - - Eklendi - - - cfw ne abi
Hmm ben msj sayısına göre sanıyodum abi ondan 20.000 dediler ya sen geçmişsin kafam karışmıştı - - - Eklendi - - - cfw ne abi
x-scarface Üye efegül modlara bak bakalım kaçtanesi 20 bin geçmiş çoğunun toplam mesajı ahmet abinin konu sayısı kadar
efegül modlara bak bakalım kaçtanesi 20 bin geçmiş çoğunun toplam mesajı ahmet abinin konu sayısı kadar
OttomaN TigeR Üye Web Designer' Alıntı: Hmm ben msj sayısına göre sanıyodum abi ondan 20.000 dediler ya sen geçmişsin kafam karışmıştı - - - Eklendi - - - cfw ne abi Genişletmek için tıkla ... sayı ile alakası yok isterlerse ikiyuz mesajla bile mod yaparlar, cfw orjinal yazılımı kişisel olarak yeniden modlama diyelim
Web Designer' Alıntı: Hmm ben msj sayısına göre sanıyodum abi ondan 20.000 dediler ya sen geçmişsin kafam karışmıştı - - - Eklendi - - - cfw ne abi Genişletmek için tıkla ... sayı ile alakası yok isterlerse ikiyuz mesajla bile mod yaparlar, cfw orjinal yazılımı kişisel olarak yeniden modlama diyelim
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Ben admin olunca yerime Gökçen i önermeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... çok yerinde olur abi.
Tahir' Alıntı: Ben admin olunca yerime Gökçen i önermeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... çok yerinde olur abi.