iyi çok değilmiş Evet sadece 4 yıl = 48 ay = 208 ay = 1460 gün = 35040 saat = 2102400 dakika :)
ismail Üye __xXx__' Alıntı: iyi çok değilmiş Genişletmek için tıkla ... Evet sadece 4 yıl = 48 ay = 208 ay = 1460 gün = 35040 saat = 2102400 dakika
__xXx__' Alıntı: iyi çok değilmiş Genişletmek için tıkla ... Evet sadece 4 yıl = 48 ay = 208 ay = 1460 gün = 35040 saat = 2102400 dakika
x-scarface Üye İsmail' Alıntı: Evet sadece 4 yıl = 48 ay = 208 ay = 1460 gün = 35040 saat = 2102400 dakika Genişletmek için tıkla ... Kafaya bak zehir
İsmail' Alıntı: Evet sadece 4 yıl = 48 ay = 208 ay = 1460 gün = 35040 saat = 2102400 dakika Genişletmek için tıkla ... Kafaya bak zehir
ismail Üye x-scarface' Alıntı: Sait abi şimdi gelir yine Genişletmek için tıkla ... Şaka yani abartmaya gerek yok
x-scarface' Alıntı: Sait abi şimdi gelir yine Genişletmek için tıkla ... Şaka yani abartmaya gerek yok
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: Evet sadece 4 yıl = 48 ay = 208 ay = 1460 gün = 35040 saat = 2102400 dakika Genişletmek için tıkla ... 126144000 sn aynı zamanda
İsmail' Alıntı: Evet sadece 4 yıl = 48 ay = 208 ay = 1460 gün = 35040 saat = 2102400 dakika Genişletmek için tıkla ... 126144000 sn aynı zamanda
ismail Üye -YARINIYOK-' Alıntı: bende çok anlarım zaten Genişletmek için tıkla ... Böyle deme 1 kere yapsın biri yanında çok kolay Olmadı sırasını kağıda yaz
-YARINIYOK-' Alıntı: bende çok anlarım zaten Genişletmek için tıkla ... Böyle deme 1 kere yapsın biri yanında çok kolay Olmadı sırasını kağıda yaz
-YARINIYOK- Üye x-scarface' Alıntı: Neyse internetten anladığına ve maxiye girebildiğine şükür o zaman abla Genişletmek için tıkla ... vay abim dalga da geçiyorsun maşallah
x-scarface' Alıntı: Neyse internetten anladığına ve maxiye girebildiğine şükür o zaman abla Genişletmek için tıkla ... vay abim dalga da geçiyorsun maşallah
x-scarface Üye İsmail' Alıntı: Şaka yani abartmaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... Gelirse yanarsın çaydı ekmekti şınavdı - - - Eklendi - - - -YARINIYOK-' Alıntı: vay abim dalga da geçiyorsun maşallah Genişletmek için tıkla ... Yok yahu ne dalgası efenim
İsmail' Alıntı: Şaka yani abartmaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... Gelirse yanarsın çaydı ekmekti şınavdı - - - Eklendi - - - -YARINIYOK-' Alıntı: vay abim dalga da geçiyorsun maşallah Genişletmek için tıkla ... Yok yahu ne dalgası efenim
ismail Üye x-scarface' Alıntı: Kafaya bak zehir Genişletmek için tıkla ... hafta yazcağıma ay yazmışım fail olduk
x-scarface' Alıntı: Kafaya bak zehir Genişletmek için tıkla ... hafta yazcağıma ay yazmışım fail olduk
-YARINIYOK- Üye x-scarface' Alıntı: 10 saat Genişletmek için tıkla ... eee insan ikinci öğretim olunca öğlene kadar yatıyor
x-scarface' Alıntı: 10 saat Genişletmek için tıkla ... eee insan ikinci öğretim olunca öğlene kadar yatıyor
__xXx__ Üye -YARINIYOK-' Alıntı: keşke bende sadece 5 saat uyusam günlük on saatten fazla uyuyorum Genişletmek için tıkla ... uykumu alamıyorum ama hanımabla bence iyi bişi değil 7 8 saat ideal
-YARINIYOK-' Alıntı: keşke bende sadece 5 saat uyusam günlük on saatten fazla uyuyorum Genişletmek için tıkla ... uykumu alamıyorum ama hanımabla bence iyi bişi değil 7 8 saat ideal
ismail Üye __xXx__' Alıntı: 126144000 sn aynı zamanda Genişletmek için tıkla ... Ona telefonumun gücü yemedi o zaman 12614400000 salise eder
__xXx__' Alıntı: 126144000 sn aynı zamanda Genişletmek için tıkla ... Ona telefonumun gücü yemedi o zaman 12614400000 salise eder
ismail Üye x-scarface' Alıntı: Gelirse yanarsın çaydı ekmekti şınavdı - - - Eklendi - - - Yok yahu ne dalgası efenim Genişletmek için tıkla ... Bu sefer kaçarım direk
x-scarface' Alıntı: Gelirse yanarsın çaydı ekmekti şınavdı - - - Eklendi - - - Yok yahu ne dalgası efenim Genişletmek için tıkla ... Bu sefer kaçarım direk
x-scarface Üye İsmail' Alıntı: hafta yazcağıma ay yazmışım fail olduk Genişletmek için tıkla ... Yakaladım ama gece durumuna verdim malum kafalar pert uykular geldi
İsmail' Alıntı: hafta yazcağıma ay yazmışım fail olduk Genişletmek için tıkla ... Yakaladım ama gece durumuna verdim malum kafalar pert uykular geldi
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: Ona telefonumun gücü yemedi o zaman 12614400000 salise eder Genişletmek için tıkla ... işte fatal error verdin
İsmail' Alıntı: Ona telefonumun gücü yemedi o zaman 12614400000 salise eder Genişletmek için tıkla ... işte fatal error verdin
-YARINIYOK- Üye __xXx__' Alıntı: uykumu alamıyorum ama hanımabla bence iyi bişi değil 7 8 saat ideal Genişletmek için tıkla ... kendimi pazarda sandım hanım abla
__xXx__' Alıntı: uykumu alamıyorum ama hanımabla bence iyi bişi değil 7 8 saat ideal Genişletmek için tıkla ... kendimi pazarda sandım hanım abla
ismail Üye __xXx__' Alıntı: telleri elime aldımda birinde 5 cevapsız arama birinde 10 mesaj var iyi dalmışım buraya Genişletmek için tıkla ... Ooowww ünlüsün sanırım Yada tanınmış kişi
__xXx__' Alıntı: telleri elime aldımda birinde 5 cevapsız arama birinde 10 mesaj var iyi dalmışım buraya Genişletmek için tıkla ... Ooowww ünlüsün sanırım Yada tanınmış kişi