OttomaN TigeR
Üye
Geçmiş olsun kardeşim Allah şifalar versin, nickini ben çok beğeniyorum zaten.
scarface yaralı yüz demek kardeşim geçirdiğim bi kazadan sonra kaşımda oluşan izden dolayı kullanıyorum x de dikişten sonra kalan izin şekli![]()

Geçmiş olsun kardeşim Allah şifalar versin, nickini ben çok beğeniyorum zaten.
scarface yaralı yüz demek kardeşim geçirdiğim bi kazadan sonra kaşımda oluşan izden dolayı kullanıyorum x de dikişten sonra kalan izin şekli![]()

İyi geceler kardeşimAllah sifa versin Gokcen abi bu arada senin fotografini ilk defa goruyorumdaha once avatarin vardi bir tane ama onda gunes gozlugu takiyordun tam belli degildin gercekten yakisikli adammissin valla
Benim uyuma vaktim geldi yarin erken kalkmam lazimKendinize iyi bakin.
Unutmayin Tahir abiyi yalnizca iyi uyeler gorebilir

Ben sadece sakarı gördüm daha![]()

allah tekrarından korusun bende geçen sene bi motor kazası geçirdim allah kimseye göstermesin
Eyvallah sağol kardeşim
Geçmişte bi motor kazası işte şükür bi izle atlattık geçti gitti.
Sen de at resmini abi![]()

Minik bir ailevi sorun.
abi gecmis olsun sorun nedir kusura bakma onceki mesajlari gomesim de ondan sordum

allah tekrarından korusun bende geçen sene bi motor kazası geçirdim allah kimseye göstermesin
Niyemiş bakim![]()

Amin inşallah, yok canım eskidik artık eskidik...
Abim Allah sağlık sıhhat huzur versin.
Bu arada şekil adamsın dikkatimden kaçtı sanma benden yakışıklısın![]()

Geçmiş olsun kardeşim Allah şifalar versin, nickini ben çok beğeniyorum zaten.![]()

amin sağolasın ama şunu anladım geçen sene ülkemizdeki sürücülerin şöförlerin motor kullananlara karşı pek saygısı yok
Amin cemil cümlemize. Sana da geçmiş olsun Allah tekrarından korusun kardeşim.
Baldızı bırakırsam bir gün rastlaşırız inşallah kardeşim.
Abi bi gün yolda selam verirsem şaşırma
Yüzün kafamda artık![]()

Sağolun hocam eksik olmayın
Ilginc bir nick hikayesi
Gecmis olsun

Sirin demedim Tahir abi dedim![]()

Yolda görürsek tanırız![]()

Amin kardeşim, teşekkür ederim çok sağol. İyi geceler Allah rahatlık versin.Allah sifa versin Gokcen abi bu arada senin fotografini ilk defa goruyorumdaha once avatarin vardi bir tane ama onda gunes gozlugu takiyordun tam belli degildin gercekten yakisikli adammissin valla
Benim uyuma vaktim geldi yarin erken kalkmam lazimKendinize iyi bakin.
Unutmayin Tahir abiyi yalnizca iyi uyeler gorebilir
Eyvallah kardeşim
Eyvallah abim eksik olma cümlemize.
Teşekkür ederim seninkide çok güzel abim![]()

Baldızı bırakırsam bir gün rastlaşırız inşallah kardeşim.![]()

Yolda mı![]()