21 yazacağıma 32 yazmışım elim sürçmüş
erkek adam 32 ine kadar uzar basket oyna falan daha da uzarsın
: bi an sevinmiştim 
gördüm abi bu arada maşallah nazar değmesin yakışıklı adamsın vesselamGördün mü Arda?
h.b abicim bide burak yokx-scarface saol abicim h.b
abi kulanici adin anlami ne merak ettim

Gördün mü Arda?
Burnumun üzerinde, alnımda ve elmacık kemiğimde hafif ve ama sırtımda çok.Abi pek bi sıkıntı yok gibi![]()
geçmiş olsun aras kardeşim
scarface yaralı yüz demek kardeşim geçirdiğim bi kazadan sonra kaşımda oluşan izden dolayı kullanıyorum x de dikişten sonra kalan izin şekli![]()
Eyvallah kardeşim sağolasın.
anladım abican allah şifa versin bi de özelden bi krem tarifi yolladım dene istersen onu bi
scarface yaralı yüz demek kardeşim geçirdiğim bi kazadan sonra kaşımda oluşan izden dolayı kullanıyorum x de dikişten sonra kalan izin şekli![]()
Burnumun üzerinde, alnımda ve elmacık kemiğimde hafif ve ama sırtımda çok.

daha once avatarin vardi bir tane ama onda gunes gozlugu takiyordun tam belli degildin gercekten yakisikli adammissin valla 
Kendinize iyi bakin.

Eyvallah canımsın.
gördüm abi bu arada maşallah nazar değmesin yakışıklı adamsın vesselam

Burnumun üzerinde, alnımda ve elmacık kemiğimde hafif ve ama sırtımda çok.

geçmiş olsun aras kardeşim

Allah sifa versin Gokcen abi bu arada senin fotografini ilk defa goruyorumdaha once avatarin vardi bir tane ama onda gunes gozlugu takiyordun tam belli degildin gercekten yakisikli adammissin valla
Benim uyuma vaktim geldi yarin erken kalkmam lazimKendinize iyi bakin.
Unutmayin Tahir abiyi yalnizca iyi uyeler gorebilir