ilk işe aldığın zamanlarda daha azdı biraz kilo aldımYok unutmadım da 118 kiloyu hatırlayamadım.![]()
gitme abi sohbet ne güzel beEvet genclwr kendini genc hissedenler ve sevgili misafirler benim devriye saatim geldi size iyi sohnetler.Akıllı olun ona gore![]()

Evet genclwr kendini genc hissedenler ve sevgili misafirler benim devriye saatim geldi size iyi sohnetler.Akıllı olun ona gore![]()

Yok yok olunca haberin olur zaten Arda...
dövülcek adam varsa abi kum torbası arıyorum abi haberin olsun![]()

Evet genclwr kendini genc hissedenler ve sevgili misafirler benim devriye saatim geldi size iyi sohnetler.Akıllı olun ona gore![]()

gitme abi sohbet ne güzel be![]()
Afiyet olsun abi bu ismaille kabizden hayır yok ismailin köyüünde tek içiyorlar galiba 4 çay getirdi bu kadar kişiye![]()
Oğuzhanın suçu hep 
unuttun mu abim senin bodyguardınım
- - - Eklendi - - -
hea yeni nesil gençlerin yanında pek fazla değil ama idare eder

tamamdır abiYok yok olunca haberin olur zaten Arda...![]()

Adam hulk beyler dağılın![]()
o benim badigartım
Afiyet olsun abi bu ismaille kabizden hayır yok ismailin köyüünde tek içiyorlar galiba 4 çay getirdi bu kadar kişiye![]()

tamam abi o zaman sohbete devam
Merak etme buralardayım
o benim badigartım

daha yaşın kaç ismail uzarsın
Oğuzhanın suçu hep
Ben 177![]()
Sen istifa edemezsin biz kovuyoruz
Ben istifa ediyom![]()

eyvallah, bu aralar benim sıkıntıyı biliyorsun ya cildimde kahve tonunda lekelenmeler ve sivilceler çıktı, fazla mı hassasım bu konuda acaba?
tamamdır abi![]()
eyvallah, bu aralar benim sıkıntıyı biliyorsun ya cildimde kahve tonunda lekelenmeler ve sivilceler çıktı, fazla mı hassasım bu konuda acaba?
allah şifa versin abicim çok kafana takma bi de doktora görün ne olur ne olmazeyvallah, bu aralar benim sıkıntıyı biliyorsun ya cildimde kahve tonunda lekelenmeler ve sivilceler çıktı, fazla mı hassasım bu konuda acaba?