boy nasıl abi sende?Yok ki1,69 :D
__xXx__ Üye serdar reis nerde hiç sesi çıkmıyor - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Yok ki1,69 Genişletmek için tıkla ... nolcak abi bende biraz varda noluyo otobüse arabaya sığamıyoz bazen
serdar reis nerde hiç sesi çıkmıyor - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Yok ki1,69 Genişletmek için tıkla ... nolcak abi bende biraz varda noluyo otobüse arabaya sığamıyoz bazen
ismail Üye Kabız Civciv' Alıntı: Duydun mu İsmaiiil Genişletmek için tıkla ... Sait abi Oğuzhana da bi el atsan
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: serdar reis nerde hiç sesi çıkmıyor - - - Eklendi - - - nolcak abi bende biraz varda noluyo otobüse arabaya sığamıyoz bazen Genişletmek için tıkla ... benim boy biçilmiş kaftan
__xXx__' Alıntı: serdar reis nerde hiç sesi çıkmıyor - - - Eklendi - - - nolcak abi bende biraz varda noluyo otobüse arabaya sığamıyoz bazen Genişletmek için tıkla ... benim boy biçilmiş kaftan
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: Oğuzhan sende sor bakalım sevmişlermi burayı dilimizi biliyorlarmı Genişletmek için tıkla ... Hey guys hello dobyou know turkish do you like maxicep if you don't like maxicep, Sait brother wil nto beat you! He will shoot to your foot!
Nextman' Alıntı: Oğuzhan sende sor bakalım sevmişlermi burayı dilimizi biliyorlarmı Genişletmek için tıkla ... Hey guys hello dobyou know turkish do you like maxicep if you don't like maxicep, Sait brother wil nto beat you! He will shoot to your foot!
__xXx__ Üye Nextman' Alıntı: 1.79 boy kilo henüz bilinmiyor Genişletmek için tıkla ... 1,90-91 boy var 118 kiloyum
Nextman' Alıntı: 1.79 boy kilo henüz bilinmiyor Genişletmek için tıkla ... 1,90-91 boy var 118 kiloyum
Şehriyar Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Muhabbete katıl Lütfullah, bu gece keyifler yerinde Genişletmek için tıkla ... Buraya her gelisimde oyle oluyor benim
OttomaN TigeR' Alıntı: Muhabbete katıl Lütfullah, bu gece keyifler yerinde Genişletmek için tıkla ... Buraya her gelisimde oyle oluyor benim
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: benim boy biçilmiş kaftan Genişletmek için tıkla ... estağfurullah abi
OttomaN TigeR Üye Şehriyar' Alıntı: Buraya her gelisimde oyle oluyor benim Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... unuttun mu abim senin bodyguardınım - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: 90 boy mu Genişletmek için tıkla ... hea yeni nesil gençlerin yanında pek fazla değil ama idare eder
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... unuttun mu abim senin bodyguardınım - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: 90 boy mu Genişletmek için tıkla ... hea yeni nesil gençlerin yanında pek fazla değil ama idare eder
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Eyvallah Aras iyi oldu be. Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun abi bu ismaille kabizden hayır yok ismailin köyüünde tek içiyorlar galiba 4 çay getirdi bu kadar kişiye
OttomaN TigeR' Alıntı: Eyvallah Aras iyi oldu be. Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun abi bu ismaille kabizden hayır yok ismailin köyüünde tek içiyorlar galiba 4 çay getirdi bu kadar kişiye
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: estağfurullah abi Genişletmek için tıkla ... ben memnunum yahu gerisi boş...
Şehriyar Üye Su telefonun usb cikisini asagi ya da yukari bi yere yapsalarmis iyiymis uyuz oldum suan
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: unuttun mu abim senin bodyguardınım - - - Eklendi - - - hea yeni nesil gençlerin yanında pek fazla değil ama idare eder Genişletmek için tıkla ... Yok unutmadım da 118 kiloyu hatırlayamadım.
__xXx__' Alıntı: unuttun mu abim senin bodyguardınım - - - Eklendi - - - hea yeni nesil gençlerin yanında pek fazla değil ama idare eder Genişletmek için tıkla ... Yok unutmadım da 118 kiloyu hatırlayamadım.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben memnunum yahu gerisi boş... Genişletmek için tıkla ... dövülcek adam varsa abi kum torbası arıyorum abi haberin olsun
OttomaN TigeR' Alıntı: ben memnunum yahu gerisi boş... Genişletmek için tıkla ... dövülcek adam varsa abi kum torbası arıyorum abi haberin olsun