Sait abi içen varsa vereyim yoksa su çekecem :bilmm ben içerim:D
__xXx__ Üye x-scarface' Alıntı: Sait abi içen varsa vereyim yoksa su çekecem Genişletmek için tıkla ... ben içerim
x-scarface' Alıntı: Sait abi içen varsa vereyim yoksa su çekecem Genişletmek için tıkla ... ben içerim
Oğuzhan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim kardeşim sağolasın. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi cok sukur
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim kardeşim sağolasın. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi cok sukur
Nextman Emekli Yönetici konuya bakan 7 kişi 1 de misafir Nextman*, x-scarface*, TheLastWarrior, __xXx__*, OttomaN TigeR*+, Kabız Civciv, .SeRDaR.
konuya bakan 7 kişi 1 de misafir Nextman*, x-scarface*, TheLastWarrior, __xXx__*, OttomaN TigeR*+, Kabız Civciv, .SeRDaR.
OttomaN TigeR Üye TheLastWarrior' Alıntı: hoşbulduk abi naber nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür bugece neşem yerinde
TheLastWarrior' Alıntı: hoşbulduk abi naber nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür bugece neşem yerinde
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: o trafik işaretlerini kaldıralım mı? o vakit herşey yoluna girer bence. Genişletmek için tıkla ... Yok abim sorun değil varsın sen yap sıkıntı yok
OttomaN TigeR' Alıntı: o trafik işaretlerini kaldıralım mı? o vakit herşey yoluna girer bence. Genişletmek için tıkla ... Yok abim sorun değil varsın sen yap sıkıntı yok
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: konuya bakan 7 kişi 1 de misafir Nextman*, x-scarface*, TheLastWarrior, __xXx__*, OttomaN TigeR*+, Kabız Civciv, .SeRDaR. Genişletmek için tıkla ... Kabiz Civciv her yerde
Nextman' Alıntı: konuya bakan 7 kişi 1 de misafir Nextman*, x-scarface*, TheLastWarrior, __xXx__*, OttomaN TigeR*+, Kabız Civciv, .SeRDaR. Genişletmek için tıkla ... Kabiz Civciv her yerde
TheLastWarrior Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür bugece neşem yerinde Genişletmek için tıkla ... oh oh iyi allah bozmasın abi
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür bugece neşem yerinde Genişletmek için tıkla ... oh oh iyi allah bozmasın abi
OttomaN TigeR Üye Nextman' Alıntı: Yok biliyorum gökçenim bizde dostluk başka bak misafirlere bile çay veriyoruz daha ne olsun Genişletmek için tıkla ... Demi ya, çaylar şirketten mi abi?
Nextman' Alıntı: Yok biliyorum gökçenim bizde dostluk başka bak misafirlere bile çay veriyoruz daha ne olsun Genişletmek için tıkla ... Demi ya, çaylar şirketten mi abi?
Nextman Emekli Yönetici Şehriyar' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... Açılını bakıyım kardeşim gelmiş
OttomaN TigeR Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyiyim abi cok sukur Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin kardeşim.
Nextman Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Bu son parti beyler su çekiyorum Genişletmek için tıkla ... Daha yeni demlemedinmi kardeşim sen OttomaN TigeR' Alıntı: Demi ya, çaylar şirketten mi abi? Genişletmek için tıkla ... Hemide davaşn kanı bendensiniz
x-scarface' Alıntı: Bu son parti beyler su çekiyorum Genişletmek için tıkla ... Daha yeni demlemedinmi kardeşim sen OttomaN TigeR' Alıntı: Demi ya, çaylar şirketten mi abi? Genişletmek için tıkla ... Hemide davaşn kanı bendensiniz
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Yok abim sorun değil varsın sen yap sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... kralsın - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: oh oh iyi allah bozmasın abi Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim...
x-scarface' Alıntı: Yok abim sorun değil varsın sen yap sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... kralsın - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: oh oh iyi allah bozmasın abi Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim...