Web Designer
Üye
Mazi derinde bir yara bırakıyor insanda.Şimdi olmayan biri için bu şiir. Neyse...
Allah yardımcın olsun abicim
Ama kendine zarar veriyosun bu şekilde.Bilemedim ki ne sölenir ki çok zor 
Bunda da vardır bi hayır abi.
Mazi derinde bir yara bırakıyor insanda.Şimdi olmayan biri için bu şiir. Neyse...
Ama kendine zarar veriyosun bu şekilde.Bilemedim ki ne sölenir ki çok zor 
artık gözlerim kapanıyor ben yatayım sizi seviyorum kardeşlerim hepinize iyi geceler sanada iyi geceler abim 
öyle devam etsin inşallah![]()

çok içten çok iyi birisin be gökçen abi başımızdan eksik olma

çok içten çok iyi birisin be gökçen abi başımızdan eksik olma

artık gözlerim kapanıyor ben yatayım sizi seviyorum kardeşlerim hepinize iyi geceler sanada iyi geceler abim
![]()

Cansın abim
Bilmukabil kardeşim, Allah,razı olsun senden
- - - Eklendi - - -
Bilmukabil kardeşim, Allah,razı olsun senden![]()

İyi geceler kardeşlerimİyi geceler Burak![]()

Yok yok ben yaşanmışlıkları şiire/sstırlara dökmeyi seviyorum Dilek, kendime zarar veremem
Allah yardımcın olsun abicimAma kendine zarar veriyosun bu şekilde.Bilemedim ki ne sölenir ki çok zor
Bunda da vardır bi hayır abi.

![]()
Yok yok ben yaşanmışlıkları şiire/sstırlara dökmeyi seviyorum Dilek, kendime zarar veremem![]()
Çok güzel yazıyosun abi maşallah 
Kimse ayrılamıyor mu bana mı öyle geliyor(ben dahil)![]()

Yok üzülme diye dedim abi , Bide uyuyamıosun ya ondan üzüldüm birazÇok güzel yazıyosun abi maşallah
![]()

s60v3 gereksizmzah eğlence garip olaylar maxikutlama ve konudışında seni dha önce hiç görmedim hangi bölümde takılıyon sen![]()

Ben normalde 22:00- 00:00 arası uyuyan birisiydim ama bu foruma üye oldum uyuyamıyorum neden kii?![]()

s60v3 gereksizmzah eğlence garip olaylar maxikutlama ve konudışında seni dha önce hiç görmedim hangi bölümde takılıyon sen![]()

Ben normalde 22:00- 24:00 arası uyuyan birisiydim ama bu foruma üye oldum uyuyamıyorum neden kii?![]()