Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Web Designer

Web Designer

Üye

Mazi derinde bir yara bırakıyor insanda. :( Şimdi olmayan biri için bu şiir. Neyse...

Allah yardımcın olsun abicim :( Ama kendine zarar veriyosun bu şekilde.Bilemedim ki ne sölenir ki çok zor :(
Bunda da vardır bi hayır abi.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İyi geceler Burak :bye:

Web Designer

Web Designer

Üye
:bye2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Allah yardımcın olsun abicim :( Ama kendine zarar veriyosun bu şekilde.Bilemedim ki ne sölenir ki çok zor :(
Bunda da vardır bi hayır abi.
Yok yok ben yaşanmışlıkları şiire/sstırlara dökmeyi seviyorum Dilek, kendime zarar veremem :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kimse ayrılamıyor mu bana mı öyle geliyor(ben dahil) :kıskıs:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:op: artık gözlerim kapanıyor ben yatayım sizi seviyorum kardeşlerim hepinize iyi geceler sanada iyi geceler abim :tebessüm:

eyvallah kardeşim benim seviyorum seni kendine iyi bak selametle

Web Designer

Web Designer

Üye
Yok yok ben yaşanmışlıkları şiire/sstırlara dökmeyi seviyorum Dilek, kendime zarar veremem :)

Yok üzülme diye dedim abi , Bide uyuyamıosun ya ondan üzüldüm biraz:)Çok güzel yazıyosun abi maşallah :nazar:

ismail

ismail

Üye
s60v3 gereksizmzah eğlence garip olaylar maxikutlama ve konudışında seni dha önce hiç görmedim hangi bölümde takılıyon sen :)

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
Web Designer

Web Designer

Üye
Ben normalde 22:00- 24:00 arası uyuyan birisiydim ama bu foruma üye oldum uyuyamıyorum neden kii?:kop2:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
s60v3 gereksizmzah eğlence garip olaylar maxikutlama ve konudışında seni dha önce hiç görmedim hangi bölümde takılıyon sen :)

Windows Phone Genel,Windows Phone Yazılım Destek,daha doğrusu Tüm Windows Phone PC-Donanım Genel,PC Yazılım Genel, PC-Yazılım Destek, Notebook, Windows İşletim Sistemi Genel, Windows İşletim Sistemi Yardım :tebessüm:

İmzamda tüm konularım mevcut :good:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Ben bolum tutmuyorum, neresi uygunsa oradayım. :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Web Designer

Üst Alt