Takılıyorum abi ya :tebessüm:
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Sait abi bi lafıyla getirtmiş hemen Genişletmek için tıkla ... adamın dibi ya işini biliyor maşallah
MrTech' Alıntı: Sait abi bi lafıyla getirtmiş hemen Genişletmek için tıkla ... adamın dibi ya işini biliyor maşallah
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Sen gönlümüzün kralısın gerek yok öyle şeylere Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sağol Bende onu diyorum şekle gerek yok önemli olan aile içi durumumuz
Joker' Alıntı: Sen gönlümüzün kralısın gerek yok öyle şeylere Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sağol Bende onu diyorum şekle gerek yok önemli olan aile içi durumumuz
Joker Emekli Yönetici MrTech' Alıntı: Tamam nerdesin ajan :kos: Genişletmek için tıkla ... Gececilerdeyiz
Joker Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum arkadaşlar. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz abla seni sormalı
-YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum arkadaşlar. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz abla seni sormalı
Legendary. Üye -YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum arkadaşlar. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Şahsen sıcak ve sivrilerle boğuşuyorum sizi sormalı
-YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum arkadaşlar. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Şahsen sıcak ve sivrilerle boğuşuyorum sizi sormalı
OttomaN TigeR Üye -YARINIYOK-' Alıntı: selamlar :-) Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Eyvallah kardeşim sağol Bende onu diyorum şekle gerek yok önemli olan aile içi durumumuz Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
x-scarface' Alıntı: Eyvallah kardeşim sağol Bende onu diyorum şekle gerek yok önemli olan aile içi durumumuz Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Nihayet yakaladım son sayfayı ohbe Genişletmek için tıkla ... abi ben pcden yetişemiyorum senin iş daha zor Allah kolaylık versin - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: saat 1e yaklaşınca bazı arkadaşlarımız ortadan kayboluyo Genişletmek için tıkla ... kim ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Nihayet yakaladım son sayfayı ohbe Genişletmek için tıkla ... abi ben pcden yetişemiyorum senin iş daha zor Allah kolaylık versin - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: saat 1e yaklaşınca bazı arkadaşlarımız ortadan kayboluyo Genişletmek için tıkla ... kim ?