Benim nettem bulduğun pengim :kıskıs:
x-scarface Üye Joker' Alıntı: nasılsın reyiz Genişletmek için tıkla ... Aynı burağım şükür iyiyim sen? onay
MrTech Üye Nextman' Alıntı: Hayırlısı zaten Note 2'yi fazla kullanamadım hemen iade buna geç alış belki bir süre kalırım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı (:
Nextman' Alıntı: Hayırlısı zaten Note 2'yi fazla kullanamadım hemen iade buna geç alış belki bir süre kalırım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı (:
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Aynı burağım şükür iyiyim sen? onay Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abim onayladım
x-scarface' Alıntı: Aynı burağım şükür iyiyim sen? onay Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abim onayladım
OttomaN TigeR Üye _YldzEnes_' Alıntı: abi iki katım ya Genişletmek için tıkla ... o vakit beni ihtiyar olarak kabul etmiş oluyorsun.
_YldzEnes_' Alıntı: abi iki katım ya Genişletmek için tıkla ... o vakit beni ihtiyar olarak kabul etmiş oluyorsun.
BYFECI Üye İsmail' Alıntı: Benim nettem bulduğun pengim Genişletmek için tıkla ... La bu lafı dedikçe güldürüyon beni
İsmail' Alıntı: Benim nettem bulduğun pengim Genişletmek için tıkla ... La bu lafı dedikçe güldürüyon beni
TheLastWarrior Üye Faciaa01' Alıntı: Light sürümde ne işin var? Genişletmek için tıkla ... diğer sürümlerde opera mini kasiyor hangi sürümü kullanıyon sen yusuf
Faciaa01' Alıntı: Light sürümde ne işin var? Genişletmek için tıkla ... diğer sürümlerde opera mini kasiyor hangi sürümü kullanıyon sen yusuf
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam refiki cihanım, geç kaldın Genişletmek için tıkla ... Abim ihtiyaç molası verdim İsmail' Alıntı: aras abi neden geç kaldın Genişletmek için tıkla ... Kardeşim
OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam refiki cihanım, geç kaldın Genişletmek için tıkla ... Abim ihtiyaç molası verdim İsmail' Alıntı: aras abi neden geç kaldın Genişletmek için tıkla ... Kardeşim
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Gençlik benim avatar iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Ben beğeniyorum abi değiştirmeyimi düşünüyorsun
OttomaN TigeR' Alıntı: Gençlik benim avatar iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Ben beğeniyorum abi değiştirmeyimi düşünüyorsun
MrTech Üye Beyler kapsülleri patlatmadan nasıl içebilirim ? Pharmaton içecektim bugün çok iğrenç patlatınca tadı :S
Beyler kapsülleri patlatmadan nasıl içebilirim ? Pharmaton içecektim bugün çok iğrenç patlatınca tadı :S
_YldZEneS_ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: o vakit beni ihtiyar olarak kabul etmiş oluyorsun. Genişletmek için tıkla ... yok abi estağfurlah
OttomaN TigeR' Alıntı: o vakit beni ihtiyar olarak kabul etmiş oluyorsun. Genişletmek için tıkla ... yok abi estağfurlah
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Gençlik benim avatar iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Gayet iyi bence abi hele de ben senin imzaya hastayım
OttomaN TigeR' Alıntı: Gençlik benim avatar iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Gayet iyi bence abi hele de ben senin imzaya hastayım
Nextman Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Gençlik benim avatar iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla ... İyi gökçenim .Burlardayım tatlı tatlı sohbete devam bakalım
OttomaN TigeR' Alıntı: Gençlik benim avatar iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla ... İyi gökçenim .Burlardayım tatlı tatlı sohbete devam bakalım