Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
o kadar hızlısınız ki yetişemiyorum ve netim de çok kötü :(

CABBAR

CABBAR

Üye

bu saate kadar uyanık kaldığım için mutluyum sınavlar yarın başlıyor kötüyüm salı hz. Muhammedin hayatı yarışması var ben daha kitabın yarısını okudum ve kuponum yattı :zzz: sen nasılsın :)

Çelişkiye bak :) Bi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan :tebessüm: umarım yanlış anlamazsın

Legendary.

Legendary.

Üye
bi anlık durgunluk oldu :aha:

Legendary.

Legendary.

Üye

Çelişkiye bak :) Bi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan :tebessüm: umarım yanlış anlamazsın

:aha:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:d: Sait abinin espiri anlayışı biraz farklı, dediğini yapar :D

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye

Valla dayak yicen sopa:

codblackops2

codblackops2

Üye

hahaha Allah belami versin koptum gülmekten :zuhaha: :kop2:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ciddi bişeyse söyleme unuturum :ehe

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
aykut neredesin aykut :aha:

CABBAR

CABBAR

Üye
:d: Sait abinin espiri anlayışı biraz farklı, dediğini yapar :D

Ben ve Revengeful ta geçen sene 1 nisan.dan sonra böyle bi şaka yapmayı düşünmüştük. Mert bunu kendisinin yapamayacağını adminlere danışması gerektiğini söyledi. Tabi mert bunu unuttu ben unutmadım. Bu yıl dedim ki sait abiye abi gececiler Gereksizlere taşınsa 1 Nisanda böyle bi şaka yapsak dedim. O da bana "ben sana 1 ay ban atsam ve böyle bi şaka yapsam :) sen istiyorsun diye forumu alt üst edelim bi de" dedi :zzz:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve EroL
codblackops2

codblackops2

Üye

aykut umarım kızmiyorsundur :)

• Beğen
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
erol nasılsın?

• Beğen

Üst Alt