bu saate kadar uyanık kaldığım için mutluyum sınavlar yarın başlıyor kötüyüm salı hz. Muhammedin hayatı yarışması var ben daha kitabın yarısını okudum ve kuponum yattısen nasılsın
![]()
Bi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan
umarım yanlış anlamazsınKonu kasıyorum ulan ben
Tabi sen kasarsın her şekiill![]()

Nadide
Ismi bağışla![]()
Çelişkiye bakBi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan
umarım yanlış anlamazsın

Valla dayak yicen
Çelişkiye bakBi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan
umarım yanlış anlamazsın

umarım yanlış anlamazsın

Konu kasıyorum ulan ben
Erol abi iosuda sohbete alırsa bilemem![]()

Nadide
yaşınız kaç?
Senin üyeliğini komple sohbete alacaz zaten![]()

Abi benim bi maruzatım var hazır burdayken dost meclisinde söyleyebilirmiyim
Senin üyeliğini komple sohbete alacaz zaten![]()

yaşınız kaç?
Aras abi kaç kaldı![]()
Erol abi burdayken sorma bari şaşkın
yaşınız kaç?
Aras abi kaç kaldı![]()

Sait abinin espiri anlayışı biraz farklı, dediğini yapar
![]()
sen istiyorsun diye forumu alt üst edelim bi de" dedi 
Ne zaman ?
Bi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan
umarım yanlış anlamazsın aykut umarım kızmiyorsundur