Geldim geldim :naughty: Hoş geldin abi :utan
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: oyy gözlerim kapanıyor yatayım artık iyi geceler Unutmayın şirinleri yalnızca iyi çocuklar görebilir. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler ozi
Kabız Civciv' Alıntı: oyy gözlerim kapanıyor yatayım artık iyi geceler Unutmayın şirinleri yalnızca iyi çocuklar görebilir. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler ozi
x-scarface Üye Gökçen abi gittin mi Neyse abim Allah rahatlık versin Bende kaçayım herkese hayırlı geceler arkadaşlar dostlar kardeşler
Gökçen abi gittin mi Neyse abim Allah rahatlık versin Bende kaçayım herkese hayırlı geceler arkadaşlar dostlar kardeşler
x-scarface Üye Bende geldim abim - - - Eklendi - - - Konuya yazdım ama burdan da söyleyeyim sağol abim gerçekten duygulandırdın beni
Bende geldim abim - - - Eklendi - - - Konuya yazdım ama burdan da söyleyeyim sağol abim gerçekten duygulandırdın beni
Joker Emekli Yönetici yatmadan önce iyi geceler demek istedim hepinize iyi geceler Allaha emanet olun
Kayahan14 Üye Ben mi başlattım - - - Eklendi - - - Evet - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler kimse yokmu