Yahu sohbet yeri kardeşim işin şakası bir yana.:)
Nextman Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: aslında bi gün gececilerde sırf smiley kullancam Genişletmek için tıkla ... Tabi bir dene istersen
.TremmerT.' Alıntı: aslında bi gün gececilerde sırf smiley kullancam Genişletmek için tıkla ... Tabi bir dene istersen
OttomaN TigeR Üye Selamünaleyküm ey gececi dostlar, Diyerekten usulca girdim aranıza, Kapmışım şifayı karıştı salla sümük, İnşallah atlatırım samimi dualarınızla.
Selamünaleyküm ey gececi dostlar, Diyerekten usulca girdim aranıza, Kapmışım şifayı karıştı salla sümük, İnşallah atlatırım samimi dualarınızla.
Nextman Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Senin olmadığın bi zaman abi Genişletmek için tıkla ... Benim olmadığım bir anmı
Nextman Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Sait abi hikmetin fake hesap açtığından şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla ... Merak etmeyiniz biz ilgilenyiyoruz OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ey gececi dostlar, Diyerekten usulca girdim aranıza, Kapmışım şifayı karıştı salla sümük, İnşallah atlatırım samimi dualarınızla. Genişletmek için tıkla ... İşde Adamın hasıda geldi Hoşgeldin
x-scarface' Alıntı: Sait abi hikmetin fake hesap açtığından şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla ... Merak etmeyiniz biz ilgilenyiyoruz OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ey gececi dostlar, Diyerekten usulca girdim aranıza, Kapmışım şifayı karıştı salla sümük, İnşallah atlatırım samimi dualarınızla. Genişletmek için tıkla ... İşde Adamın hasıda geldi Hoşgeldin
Legendary. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ey gececi dostlar, Diyerekten usulca girdim aranıza, Kapmışım şifayı karıştı salla sümük, İnşallah atlatırım samimi dualarınızla. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi Geçmiş olsun - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Sait abi hikmetin fake hesap açtığından şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla ... Hangisi
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ey gececi dostlar, Diyerekten usulca girdim aranıza, Kapmışım şifayı karıştı salla sümük, İnşallah atlatırım samimi dualarınızla. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi Geçmiş olsun - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Sait abi hikmetin fake hesap açtığından şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla ... Hangisi
OttomaN TigeR Üye Nextman' Alıntı: Merak etmeyiniz biz ilgilenyiyoruz İşde Adamın hasıda geldi Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... abi nerelerdesin sen görüşemiyoruz yahu nasılsın abi?
Nextman' Alıntı: Merak etmeyiniz biz ilgilenyiyoruz İşde Adamın hasıda geldi Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... abi nerelerdesin sen görüşemiyoruz yahu nasılsın abi?
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ey gececi dostlar, Diyerekten usulca girdim aranıza, Kapmışım şifayı karıştı salla sümük, İnşallah atlatırım samimi dualarınızla. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abim nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ey gececi dostlar, Diyerekten usulca girdim aranıza, Kapmışım şifayı karıştı salla sümük, İnşallah atlatırım samimi dualarınızla. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abim nasılsın
OttomaN TigeR Üye .TremmerT.' Alıntı: Hoşgeldin abi Geçmiş olsun - - - Eklendi - - - Hangisi Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum mert geçecek inşallah nasılsın?
.TremmerT.' Alıntı: Hoşgeldin abi Geçmiş olsun - - - Eklendi - - - Hangisi Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum mert geçecek inşallah nasılsın?
Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Korkma gel kimseye bişey yapmıyoruz
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ey gececi dostlar, Diyerekten usulca girdim aranıza, Kapmışım şifayı karıştı salla sümük, İnşallah atlatırım samimi dualarınızla. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abim geçmiş olsun Allah acil şifa versin
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ey gececi dostlar, Diyerekten usulca girdim aranıza, Kapmışım şifayı karıştı salla sümük, İnşallah atlatırım samimi dualarınızla. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abim geçmiş olsun Allah acil şifa versin
Legendary. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum mert geçecek inşallah nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyidir abi Allaha şükür
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum mert geçecek inşallah nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyidir abi Allaha şükür
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Hoşgeldin abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Aras biraz hastayım ama çok şükür günüme, sen nasılsın kardeşim
x-scarface' Alıntı: Hoşgeldin abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Aras biraz hastayım ama çok şükür günüme, sen nasılsın kardeşim