:bye2: Gule gule iyi geceler
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi yaa espresso varsa ic abi uykunu acar
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın tertip Genişletmek için tıkla ... İyi cok şükür seni sormalı
OttomaN TigeR Üye Tahir' Alıntı: İyi cok şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... aynı be tertip bir yaramazlık yok çok şükür. - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Gokcen abi nasilsin? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Oğuzhan'ım canım kardeşim sen nasılsın ne var ne yok?
Tahir' Alıntı: İyi cok şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... aynı be tertip bir yaramazlık yok çok şükür. - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Gokcen abi nasilsin? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Oğuzhan'ım canım kardeşim sen nasılsın ne var ne yok?
Oğuzhan Üye codblackops2' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hosgeldin nasilsin
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeş hoş geldin
codblackops2 Üye Kabız Civciv' Alıntı: Aleykumselam hosgeldin nasilsin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum oğuzhan iyiyim sen nasılsın
Kabız Civciv' Alıntı: Aleykumselam hosgeldin nasilsin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum oğuzhan iyiyim sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyidir abi bildigin gibiyim iste yasayip gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin, daim olsun.
Kabız Civciv' Alıntı: İyidir abi bildigin gibiyim iste yasayip gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin, daim olsun.
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam kardeş hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum gökçen abi nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam kardeş hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum gökçen abi nasılsın
Oğuzhan Üye codblackops2' Alıntı: hoşbuldum oğuzhan iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim
Oğuzhan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah iyilik versin, daim olsun. Genişletmek için tıkla ... İnsallah abim sende insallah hayatta hep mutlu olursun (bir daha konusamayacakmisiz gibi konusuyoruz sanki )
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah iyilik versin, daim olsun. Genişletmek için tıkla ... İnsallah abim sende insallah hayatta hep mutlu olursun (bir daha konusamayacakmisiz gibi konusuyoruz sanki )
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: hoşbuldum gökçen abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim kardeşim, sen nasılsın inşallah Ömer?
codblackops2' Alıntı: hoşbuldum gökçen abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim kardeşim, sen nasılsın inşallah Ömer?
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür iyiyim kardeşim, sen nasılsın inşallah Ömer? Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim çok şükür abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür iyiyim kardeşim, sen nasılsın inşallah Ömer? Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim çok şükür abi
OttomaN TigeR Üye Kabız Civciv' Alıntı: İnsallah abim sende insallah hayatta hep mutlu olursun (bir daha konusamayacakmisiz gibi konusuyoruz sanki ) Genişletmek için tıkla ... amin inşallah kardeşim,
Kabız Civciv' Alıntı: İnsallah abim sende insallah hayatta hep mutlu olursun (bir daha konusamayacakmisiz gibi konusuyoruz sanki ) Genişletmek için tıkla ... amin inşallah kardeşim,