Ben de gönderemiyorum. - - - Eklendi - - - Pm kutumu daha yarım saat önce boşalttım.
.PROFESSIONAL. Üye Ben de gönderemiyorum. - - - Eklendi - - - Pm kutumu daha yarım saat önce boşalttım.
.PROFESSIONAL. Üye x-scarface' Alıntı: Arkadaş olmadan atamazsın bana Genişletmek için tıkla ... Neyse.. Ben de beni hiç tanımayacaksın sandım ama en sonunda tanıdın abi
x-scarface' Alıntı: Arkadaş olmadan atamazsın bana Genişletmek için tıkla ... Neyse.. Ben de beni hiç tanımayacaksın sandım ama en sonunda tanıdın abi
x-scarface Üye Tanımaz olurmuyum sergen kardeşim - - - Eklendi - - - Sende benim konuyu açarsın yakında
.PROFESSIONAL. Üye x-scarface' Alıntı: Tanımaz olurmuyum sergen kardeşim - - - Eklendi - - - Sende benim konuyu açarsın yakında Genişletmek için tıkla ... Abi bırak ya istek attım.
x-scarface' Alıntı: Tanımaz olurmuyum sergen kardeşim - - - Eklendi - - - Sende benim konuyu açarsın yakında Genişletmek için tıkla ... Abi bırak ya istek attım.
x-scarface Üye Tamamdır - - - Eklendi - - - 2.078 sen 8.259 ben - - - Eklendi - - - 2.078 sen 8.259 ben
KayraBey Üye .TremmerT.' Alıntı: DAHA ÇOK VAR ALBAY OLMAMA Genişletmek için tıkla ... Küçük harf lütfen...
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: aleykum selam abim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk dostum.Nasılsınız bakalım? Kimler var kimler yok?
x-scarface' Alıntı: aleykum selam abim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk dostum.Nasılsınız bakalım? Kimler var kimler yok?
x-scarface Üye Şükür abi iyiyiz bugün durgun buralar - - - Eklendi - - - Abi benim birkaç konu vardı sana zahmet