Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben burdayım hoşgeldin yusuf

ismail

ismail

Üye
Senin aran bizim gereksizlerle iyi ordan gördüm ben seni ben hangi yaşı küçüğü savunuyorum bende 15 yaşındayım :)

Ya öyle hatırlıyom bazı konularda yaşı küçükler foruma geldi falan yazmışlardı :)
Bazıları seni örnek vermişti sanırım o da küçük ama efendi falan yada yalnışta hatırlıyo olabilirim :)
Sonuçta gereksiz ve gececilerden taanıyom :)
Bende 19yaşındayım :)

- - - Eklendi - - -

Hoşgeldin ismail tekrar hoşgeldin Kayahan benim net kesildi ondan gittim operatör error felan yazdı..

Oşbulduk :)
Bana laf atmışın :dover:

-Emre

-Emre

Üye
iyiyim Sağol =) biraz geç kaldım ama geldim ios bölümünde can sıkıntısı gideriyodum=)

BYFECI

BYFECI

Üye

Ya öyle hatırlıyom bazı konularda yaşı küçükler foruma geldi falan yazmışlardı :)
Bazıları seni örnek vermişti sanırım o da küçük ama efendi falan yada yalnışta hatırlıyo olabilirim :)

- - - Eklendi - - -

Bana laf atmışın :dover:

nerde???

Kayahan14

Kayahan14

Üye

- - - Eklendi - - -

Bana laf atmışın :döver:

he sen şeref sbim andiriyoik yükliycek diyen çocuktan bahsediyordun bizimkiler dalga geçiyordu çocukla çocuk da artisleniyo hepsi çocuk olmuşlardı :kop2:

ismail

ismail

Üye

he sen şeref sbim andiriyoik yükliycek diyen çocuktan bahsediyordun bizimkiler dalga geçiyordu çocukla çocuk da artisleniyo hepsi çocuk olmuşlardı :kop2:

Olabilir tam hatırlamıyom sadece aklımda öyle kalmışsın :)
Yoksa dün gececilerde vbiraz güncel bilgi aldım lise 1 falan :evet:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Yusuf senin üyelik ne zamandan

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Gizli olduğunu niye söylüyorsun sen nasıl gizli ajansın :ah

BYFECI

BYFECI

Üye
02-08-2012

ismail

ismail

Üye

Ben sevdiğim adama şaka yaparım şaka yapmıyorsam eğer bil ki o adamı sevmiyorumdur |-)

Teşekkür ederim :sarıl:

Not: Tarafımca mesajındaki yazım hatası düzletilerek alıntı yapılmıştır.

Üst Alt